2777
2789
عنوان

چجوری بلدرچین بپزم؟خوشمزه است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12138 بازدید | 34 پست
مامانم تو مواد میخوابونه مثل جوجه بعد کباب مبکنه یا مثل مرغ با اودیه خیلییییییییی فراووون اما من ت ...

من بیشتر دلم میسوزه براش😐میدونم روانیم😑

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

من با کره و هویج میذارم یواش یواش سرخ میشه روی شعله کم اجاق. ادویه هم میزنم. بعد که دیدم کمی بخار انداخت یه کم آب میریزم تا بخار بیشتر بده و بعد اینقدر میمونه تاحالت سرخ شده بگیره. با شکم پر سبزی های معطر درست کنی سیر نمیشی.... گوشتش رو من که خیلی دوست دارم. شبی یه دونه درست میکنم با کره و میخورم. اینجا 5 تاش دوازده تومنه. هم سالمه هم قیمتش مناسبه، خیالم راحته که هورمونی هم نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر دلم میسوزه براش😐میدونم روانیم😑

دور از جون

اگه بدونی من واسه چه چیزایی دلم میسوزهههههه

مثلا میرم کاسه بخرم یکیش حتی شاید خوشمم نیاد حس میکنم دلش میخواد باهام بیاد خونه

الکی میگم اینو میخوام  

یا مثلا جای یه چیزی خوب نیست نمیتونم عوضش کنم میگم شاید به وسایل کنارش وابسته شده  شوهرم همش بهم میگه روان پریش  خودشه مگه نه؟  

من سالم سالمم شک ندارم  

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
دور از جون اگه بدونی من واسه چه چیزایی دلم میسوزهههههه مثلا میرم کاسه بخرم یکیش حتی شاید خوشمم نیا ...

بیا ی سر با هم پیشه ی روانشناس بریم😐😂

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
  بیا ی سر با هم پیشه ی روانشناس بریم😐😂

نه نه ما کاملا سالمیم

بقیه مشکل دارن

اینو باور کن        

چند مورد دیگه هم دارم من

باید واسش تاپیک بزنم  

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
😂😂😂خواسی تاپیک بزنی خبرم کن

حتما

عصری میزنم

شاید بقیه هم بگن جالب باشه  

شوهرم اولین بار که خرید قبل خوردنش بوسش کردم و قربون صدقه اش رفتم😂😂آخه خیلی کوچولو و لاغر بود.دلم ...

یادم باشه تاپیک زدم خبرت کنم عزیزم      

ما حالمون خوبه خوبهههههههههههه