2777
2789

بستگی به دادگاه داره سه بار چاپ در روزنامه کثیرانتشار می‌کنند اگر کسی اعتراض نزد بهت میدن برای ما حدود دو ماه بود

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بستگی به اون شهری داره که داخلش هستید 

که شورای حل اختلافش خلوت باشه یا شلوغ 

اگر شلوغ سه تا چهار ماه زمان می‌بره 

خلوت تقریباً دو ماه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به دادگاه داره سه بار چاپ در روزنامه کثیرانتشار می‌کنند اگر کسی اعتراض نزد بهت میدن برای ما حد ...

مالی نداشته قبل فوت .من برا سند زدن خونه بهم گفتن باید گواهی انحصار وراثت داشته باشی .از دادگاع برگع گرفتن شورای حل اختلاف بردن ولی خیلی طول کشیده منتظرم همش 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بستگی به اون شهری داره که داخلش هستید که شورای حل اختلافش خلوت باشه یا شلوغ اگر شلوغ سه تا چهار ماه ...

مرسی .پس شلوغه اینقد طول دادن . طرف مالی نداشته یچیزی داشته فروخته که به من گفتن که برا سند زدن و انتقال مال طرف باید گواهی انحصار وراثت بیاری 

اگه ملک و وراثت داره کمی طول میکشه اگه نه هم یه ماه تا۴۵ روز

مرسی نه چیزی نداره برا سند زدن مالی که زنده بود فروخته نیاز انحصار وراثت داریم

مرسی .پس شلوغه اینقد طول دادن . طرف مالی نداشته یچیزی داشته فروخته که به من گفتن که برا سند زدن و ان ...

خواهش میکنم بله بخاطر شلوغی هستش که دیرتر رسیدگی میشه اما پیگیری هم کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مرسی نه چیزی نداره برا سند زدن مالی که زنده بود فروخته نیاز انحصار وراثت داریم

ما پارسال انحصار وراثت گرفتیم بازم هیچی نداشت تقریبا یه ماهه دادن حالا اگه از شما زیاد گذشته بهشون زنگ بزنید

ما پارسال انحصار وراثت گرفتیم بازم هیچی نداشت تقریبا یه ماهه دادن حالا اگه از شما زیاد گذشته بهشون ز ...

نیاز به همه بچه ها نیست درسته یدونه بچه هم در خواست داده قبوله .اره این خیلی طول کشیده صبرم تموم شده 🙂 دعا کن حل بشه 

انحصار وراثت نامحدود بین ۴۰ تا ۵۰ روز طول میکشه.محدود ۱۰،۱۵ روز کمتره

محدود ولی یک ماه بیشتر گذشته .فکر کنم وکیل بتونه زود بگیره برا آدمای عادی لفت بدن

محدود ولی یک ماه بیشتر گذشته .فکر کنم وکیل بتونه زود بگیره برا آدمای عادی لفت بدن

دست وکیل نیست شورای حل اختلاف باید گواهیو صادر کنه.برید شعبه پیگیری کنید

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
دست وکیل نیست شورای حل اختلاف باید گواهیو صادر کنه.برید شعبه پیگیری کنید

یکی از بچه ها هم می‌تونه این کارو کنه نیاز امضای بچه های دیگ نیست درسته ‌‌‌‌‌برا محدود هم روزنامه و شاهد نیاز .سوالم زیاد ببخشید  

یکی از بچه ها هم می‌تونه این کارو کنه نیاز امضای بچه های دیگ نیست درسته ‌‌‌‌‌برا محدود هم روزنامه و ...

آره یه نفر از وراث هم میتونه انجام بده.

آره نیازه.

خواهش میکنم❤️🌹🙏

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️