2777
2789
عنوان

کمک

167 بازدید | 25 پست

یک سال از ازدواجمون میگذشت که تصمیم گرفتیم بچه داربشیم.اوایلش من خیلی نگران بودم کارم شده بود بی بی چک گرفتن و هرروز چک کردن ک ببینم باردارم یانه.هرسری که جواب بی بی چکو میدیدم ناامیدمیشدم که خدایا چراباز نشد.تااینکه شب های قدرشد شروع کردم ب نذر دادن تاحامله بشم.دقیقا سه شب بعدشبهای قدر جواب بی بیچک مثبت شد.خیلی خوشحال بودم از خوشحالی روزمین بند نمیشدم .چهار ماه به همین منوال گذشت تا یه روز نشستم تویه جمعی همه از خاطر ه زایمانشون تعریف میکردن انقدرزایماناشون سخت بود که من از همون موقع ترسیده شدم.یکیش میگفت سرزایمان بچه اول ک یسه ابم پاره شد تارسوندنم بیمارستان روخشکی افتادم سربچموبادستگاه کشیدن بیرون که سرش کج شد.خلاصه من ترسیده شدم هر روز حالم بدتر میشد به طوری که استرس میگرفتم پوستم سیاه میشد.کل اعضای خونوادمون از دست من کلافه شدن بس گفتم من میترسم و اونا ب من گفتن زایمان ترسی نداره پیش چندتادکتر رفتم .پیش روانشناس حتی این اواخرکارم شده پیش دعانویس رفتن تایکم ارامش بگیرم .انقدرمیترسیدم که حتی وقتی فهمیدم بچم پسره اصلا خوشحال نشدم وجوداینکه من برادری ندارم و خوانوادم از خوشحالی روزمین بند نبودن.الان دو ماه از اون وضعیت من میگذره دکتر قبول نمیکنه سزارین بشم طبیعی هم میترسم هر روز ک میگذره حال من بدتر میشه نمیدونم دیگه چیکارکنم

When every where  was dark💗I saw the color of your love

شما انقدرضعیف نباش. قدیم زنها هرسال میزاییدن. تازه سنی هم نداشتن دخترسیزده ساله هرسال پشت هم میزایید.. بچه  های سالم.. نزارحرفهای دیگران روی شما اثرکنه. استرس برای شماخوب نیست. چون یه اتفاق واسه جنین یکی افتاده مثلا... این دلیل نمیشه برای شما این اتفاق می افته. اعتماد به نفست ببربالا.. قوی باش. 

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین عزیزم زایمان سخت یا راحت مسیریه که باید طی کنی چه سزارین چه طبیعی ریسکای خودشو داره   اینقدر رو درد و عوارضش فکر نکن   الان همونایی که سخت زایمان کردن بچشون رو بغل میکنن همه چی یادشون میره 

یه پزشک خوب با مهارت پیدا کن زیر نظرش باش به امید خدا راحت زایمان میکنی   بچتو بغل میگیری  💖💖

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

خداخیر نده ادمای بی فکر رو که میترسونن و اصلا درک ندارن .منم سر حاملگی ام زن داداشم هی میگفت بچه ات کوچک است اصلا وزن نداره منم هی استرس داشتم هی میترسیدم .اخرم سز شدم

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍

وای عزیزم این همه استرس خطرناکه واسه اون نی نی گلت

ببین من خودم هم سزارین هم طبیعی تجربشودارم

سخته ولی کشنده که نیس

بعدم خیلیاراحت زایمان میکنن

شماکمی دعابخون سوره انشقاق ومریم والعصربخون هرروز

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

محلت عزیز این همه آدم زایمان کردند و خداروشکر همه به خوبی و خوشی چرا الکی به خودت و بچت استرس وارد میکنی دختر خوب حالا که خدای مهربون اینقدر دوستت داشته و سریع دعاهایت رو اجابت کردی شکر گذار باش و ناشکری نکن و بگرد یه دکتری پیدا کن که سزارینت کنه و الکی به خودم استرس وارد نکن انشااله بسلامتی وو دل خوش زایمان کنی

یخورده گل گاو زبون دم کن بخور آرامش بگیری. بهرحال بچه ت که قرار نیست تو شکمت بمونه تا آخر با یه روشی بیرون میاد دیگه یا طبیعی یا سزارین. ولی مطمئمن باش طبیعی هم برای خودت بهتره هم بچه. بچه هایی که طبیعی بدنیا میان نوزادای هوشیارتری هستن. الکی بخودت استرس نده که خدای نکرده رو بچه هم تاثیر میذاره

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی

عزیزم حتما این تاپیک رو بخون دیدت به کل عوض میشه . انقدر هم به حرفای منفی بقیه گوش نده. بدن هرکسی با کسی دیگه فرق داره. توکلت بخدا باشه

شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم   
وای عزیزم این همه استرس خطرناکه واسه اون نی نی گلت ببین من خودم هم سزارین هم طبیعی تجربشودارم سخته ...

سوره هارو بخونم اثرداره

When every where  was dark💗I saw the color of your love

ای بابا اصن نگرانی نداره عزیزم انقد بدم میاد از این زنایی که هر جا میشینن از سختیای زایمان میگن حالا خودشون بچه به دوسال نرسیده دوباره یکی دیگه هم میزان الکی فقط بقیه رو میترسونن اصن به حرفاشون گوش نکن اگه انقد سخت بود این همه زن با سن و جثه های مختلف هی بچه نمیووردن

من همون سوران جونم😍....با تغییرات سایت کاربریم پرید با کاربری جدید دوباره اومدم😝