2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
سوره هارو بخونم اثرداره

آره عزیزم حتمااثرداره

هرروزبخون باآرامش وفکرای بیخودرابذارکنار

استرس واسه نی نی خوب نیس اصلا

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

مشکل ما آدمها اینکه بدن خودمونو با بدن دیگران مقایسه میکنیم

تو این همه بارداری طبیعی کلی بارداری راحت وخوب هم وجود داشته چرا خودمون جای اونا قرار نمیدیم 

چرا نمیگیم منم مثل اینا راحت زایمان میکنم

مشکل از تفکرمونه ،فکرمون مثبت باشه همچیز عالی میشه

به جای استرس کلاسهای بارداری شرکت کن ،قلقهای تنفسو یاد بگیر ماه های اخر ورزش وپیاده روی کن تا موفق باشی 

اونایی که با استرس به استقبال زایمان رفتن اصلا خاطره خوبی ندارن چون هورمون شادی درونشون تزریق نمیشه

اگر همه به قرآن اعتقاد داری هر روز برای اسان شدن زایمانت سوره انشقاق رو ختم کن

انشاالله که بهترین خاطره ای برات رقم بخوره وبچت سالم وصالح بغلت بیاد😍😍😍

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ترس نداره عزیزم اینو مطمئن باش لذتی که درطبیعی هست در سزارین نیست طبیعی درد میکشی لذت میبری که مادر شدی  بعد دردت تموم میشه ولی سزارین بعد از زایمان دردهات شروع میشن و بعد ها هم به خاطر بیهوشی از کمر همیشه کمر درد داری بسپر به خدا و اینقدر استرس نداشته باش استرس باعث میشه بعد که کوچلوت به دنیا اومده مدام گریه میکنه و بی ارومی  

دنیایـم را میدهم برای لبخندتــ شاد ڪه باشــے دنیا باز هم مال من است
والا میگه نه

يه خانومي تو همين ني ني سايت بود از يه شهر كوچيك كه توش سزارين ممنوع بود انقدر پيش دكترهاي مختلف رفت و التماس كرد كه خلاصه يه دكتر نامه داد براي سز

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده