2777
2789
اینکه مسخره کردی فقط بی فرهنگیتو نشون داد عزیزم

عزیزم اندامت خیلی خوب بود به نظرم با اینکه از رو لباس نظر دادم

کاشکی عکس چهره یا اندامو که تاپیکای قبلی گذاشتی اینجا میزاشتی کنجکاو شدم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه مسخره کردی فقط بی فرهنگیتو نشون داد عزیزم

😥من از مانتوت خوشم اومد.از نظر من تیپت بد نیست.اولشم شوخی کردم.اینکه بقیه چی گفتن به من ربطی نداره.من خوشم اومد

😡ببخشید که منم مثل بقیه بهت💩

اگه ریدن فرهنگه،من بیفرهنگ.برو با نظر بقیه لذت ببر🤨😒

😥من از مانتوت خوشم اومد.از نظر من تیپت بد نیست.اولشم شوخی کردم.اینکه بقیه چی گفتن به من ربطی نداره. ...

برداشت من از حرف شما این بود که مسخره کردین منو خب اگه اینطور نیس عذرمیخوام🥹❤️

در ضمن من اینقد بی اعتماد بنفس و بی جنبه نیستم که انتقاد چندتا دونه آدمو که معلوم بود آنچنان هم سلیقه درست حسابی ندارن معادل ریدن بگیرم

برداشت من از حرف شما این بود که مسخره کردین منو خب اگه اینطور نیس عذرمیخوام🥹❤️در ضمن من اینقد بی اع ...

😧ببخشید🙏.من آدم بی ادبی نیستم.کلن سعی میکنم طنز صحبت کنم.ولی کلمه بی فرهنگ واسه من حرف سنگینیه

عذر خواهی شما نشانه شعور وشخصیت شماست.شرمندت شدم دخترم.حلالم کن🥺😭.ولی رنگ مانتوتو دوس دارم💔😭

😧ببخشید🙏.من آدم بی ادبی نیستم.کلن سعی میکنم طنز صحبت کنم.ولی کلمه بی فرهنگ واسه من حرف سنگینیهعذر ...

بله متوجه شدم منم نباید سریع استفاده میکردم این کلمه رو...عزیزید❤️😘