2777
2789

ما فقط و فقط یک بار فرصت زندگی کردن داریم

وقت و تلف نکنین

نا امید نباشین

زندگی کنین بهونه های چرت و پرت نیارین تو هر شرایطی میشه خوشگذروند

وای اصلا بعضیارو میبینم که طرف مقابلش پارتنرش هر غلطی دلش میخواد میکنه اینم چون دوسش داره پاش میمونه بابا نکن ناموسا نکن زندگی کنننننن تو چرا باید متعهد به ادمی باشی که قلبش بو پا گرفته از بس تردد توش زیاده

الان من خودم یه فرد شکست خورده ام رسما😂🗿بعد 3 سال رابطه بعد کلی خاطره به وحشتناک ترین طرز ممکن ترک شدم وحشتناک ترین حرفارو از سمت کسی ک عاشقش بودم شنیدم حتی دوبار خودکشی کردم روزارو با گریه سر میکردم هنوزم همش اشکم دم مشکمه هااا ولی خب میرم بیرون میرم خوش میگذرونم به خودم میرسم و بعد همه ی اینا باز دلتنگ شدن عادیه و به خودم اجازه ی خالی کردن احساساتم رو میدم. خلاصه ک زندگی کنین خدافظ😂🥱

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در هزار موافقم

سخته ها ولی شدنی....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کاش به همین راحتی بود

به همین راحتی نیست راحت تر ازین راحتیاست

سخت نگیر شل کنن بااابااا خودت داری به خودت سخت میگیری... همچی بستگی به افکارت داره، درستشون کن

منم تا یکساعت پیش کل خاطراتمون داشت از جلو چشمام مرور میشد ولی خودم خواستم که تونستم اون افکار مزخرفو دور بریزم هیچ چیز بنام نتونستن وجود نداره اگه نشد بدون نخواستی 

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

خوش به حالت که مشکلاتت این چیزاست از مشکلات بقیه مردم بی خیری

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

میدونی من خودم خیلی تلاش کردم مشکلات رو سخت و بد جلوه ندم حتی با وجود اینکه تو بدبختی غرق شده بودم ولی واکنش اطرافیان نمیذاره خونسرد باشیم به مشکلات فکر نکنیم. من حتی خودمم می‌خوام بیخیال بشم مامان بابام یه یاد اوری میکنن بدبختیامو‌بهم😢😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست