2777
2789
عنوان

واست عشقت هرروز گریه کردی

163 بازدید | 18 پست

یه سال به یاد یکی بخوابی با یادش بیدار بشی ، خوابشو ببینی ،در طول روز یه لحظه از ذهنت بیرون نره ،هر روز چند بار براش گریه کنی ،درست و حسابی غذا نخوری، یه دختر خوشگل دیدی حسودیت بشه نکنه اون  این دختره رو ببینه ،شب ها از دلتنگی خفه شی ،حتی به خودکشی فکر کنی و دیگه هیچی خوشحالت نکنه اسمش چیه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نمی‌ذارم هم اتفاق بیفته

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

گوربابای همچین عشقی 

عشق باید ارامش بده نه که از کار و زندگیت هم ساقطت کنه

اسم این عشق نیست خود آزاریه

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

گوربابای همچین عشقی عشق باید ارامش بده نه که از کار و زندگیت هم ساقطت کنهاسم این عشق نیست خود آزاریه

👌👍

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖