2777
2789
نمی‌دونم والا اینو باید با دکتر مشورت کنین ولی خوب نشدن هم ممکنه بخاطر همین سر وقت نخوردن داروها باش ...

یعنی مصلا نیم ساعت جا بجا شه انقد تاثیر داره؟ 

یعنی مصلا نیم ساعت جا بجا شه انقد تاثیر داره؟

بهتره نشه 

ولی بله بهترین تاثیر رو وقتی میذارن که سروقت مصرف شن 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد نگاه ی سوال دیگه. من ریفامپین و داکسی رو با فاموتیدین یخورم بعد دراز بکشم هیچی نمیشه؟

سلام دوست عزیز چیکار کردی خوبی

منم سه ماه فهمیدم دارو میخورم همچنان رو ۱/۴۰ 

ده روز دارو قطع کردم درد مفاصل گرفتم 

خیلی ناراحتم داغی کف پا دارم خسته شدم 

تا بستری نشید دوره درمانتون طولانی خواهد بودلبنیات محلی مصرف نکید من خودم یه دوره دچار این بیماری ش ...

آیدا جان چند وقت بعدش آزمایشت منفی اومد چند وقت درگیر بیماری بودی من ۶ ماهه درگیرم با اینکه درجش رو یک و چهل بود و هنوز تغییری نکردم

سلام دوست عزیز چیکار کردی خوبیمنم سه ماه فهمیدم دارو میخورم همچنان رو ۱/۴۰ ده روز دارو قطع کردم درد ...

سلام عزیزم این بیماری متاسفانه درمان قطعی نداره منم هفت ساله درگیرم بهترین دکترها رفتم پارسال هم دو هفته بستری بودم بعدش سه ماه دارو مصرف کردم آزمایش دادم تیترش منفی بود 

خیلی حالم بهتربود تا الان که به مدت دو هفته س درد مفاصل دارم رفتم ازمایش دادم بازم عود کرده دلم میخواد بمبرم دیگه توان دارو مصرف کردن ندارم😔داغونم کرده این بیماری 

سلام عزیزم این بیماری متاسفانه درمان قطعی نداره منم هفت ساله درگیرم بهترین دکترها رفتم پارسال هم دو ...

امیدوارم که حالت خوب شه 

من خداروشکر خوبم 

یوقتایی درد سبک میگیرم 

اما سعی کن لبنیات جایی که نمیشناسی نخوری 

شیر پاستوریزه حتی بجوشون که خیلی مهمه

من دیگه لب به لبنیات بیرون نمیزنم 

اون هفته شیرموز بستنی نعمت خوردم دستام درد گرفت چند روز این شد تجربه برام تا نخورم