2777
2789

یه دوره ۲۰ روزه آمپول داره اگه اونا رو بزنی خوب میشی قرص فایده نداره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لبنیات محلی هم به هیچ وجه نخور دیگه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من داشتم یکی دوماه دارو مصرف کردم خوب شدم چندسال پیش ولی باید مرتب مصرف کنی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دارو چی مصرف کردین؟

10 تا آمپولشو اول زدم 

و الان 5 ماهه داکسی و ریفامپین مبخورم الان باز امروز اسخون درد شدم رفتم آزمایش دادم و دوبل ه مثبت اومد. بیزارم کرده ابن بیماری 

قرصات یکی قرمز و یکی ابی بود درسته؟

سفیدبودن مال چهارپنج سال پیشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه دوره ۲۰ روزه آمپول داره اگه اونا رو بزنی خوب میشی قرص فایده نداره

اونارم زدم و دکتر گغت قرصارم دو ماه مصرف کن خوب میشی. الان 3 ماهه قرص مبخورم و امروز دوباره استخون درد دارم و آزمایشم مثبت اومد 

10 تا آمپولشو اول زدم و الان 5 ماهه داکسی و ریفامپین مبخورم الان باز امروز اسخون درد شدم رفتم آزمایش ...

آمپول کوتری موکسازول؟ اگه مرتب خوردین که باید خوب شه🤒

دوره درمانش ۳الی۶ماهه

اگه مشهد یا نزدیک مشهد هستید پزشک خوب بهتون معرفی کنم

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

آمپول کوتری موکسازول؟ اگه مرتب خوردین که باید خوب شه🤒دوره درمانش ۳الی۶ماههاگه مشهد یا نزدیک مشهد هس ...

ی چیزی تو همین مایه ها بود و آمپولش هم خیلی سخت گیر میومد 

دکتر هم گفت هر جای دنیا بری داروهاش همیناس وگفت جلو آفتاب نباید بری 

منم تا الان خوب بودم دو روزه دوباره استخونام درد مبکنه. جلو نو آفتاب هم زیاد بودم. ب نطرت آفتاب تاثیر گذاشته؟