باکتری توی بدن میمونه ولی با دارو غیرفعال میشه که باید حواست باشه یه چیزایی رو رعایت کنی که دوباره فعال نشه
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
اگه دامدار هستین یا به هرررر نحوی با حیوانات یا محل زندگیشون در تماسین بخاطر اونه که خوب نمیشین
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
اولین آزمایشتون مقدارش چند بود؟؟؟اگه بالا بوده باشه، دیگه آزمایش هرگز منفی نمیشه. باکتری توی بدن میم ...
آزمایشم اول بالا بود رفته بود 1/100.ولی الان 2 دو دوره آزمایش دادم 1/80 اومده. پاهام ی مدت خوب شده بود. ولی الان دو روزه دوباره درد مبکنه و دارو هارم ریفامپین با داکسی مصرف دارم
پاهام ب شدت درد مبکنه. حتی بابام ب مدت شک کرده بود مبگغت معتادی دارو مصرف کردم ی مدت خوب بود الان دو ...
ان شاءالله زود خوب بشین...مادرم پارسال داشت اونم دوسه دوره قرص خورد خوب شد اونم زده بود ب پاهاش جوری ک با عصا راه میرفت..ولی خداروشکر کامل خوب شد...........خودمم یه مدته درد دارم تو تموم بدنم آزمایش تب مالتم دادم منفی شد..ولی میگن باید حداقل دوسه هفته از دردش بگذره بعد دوباره آزمایش بدم تا نشون بده...
ان شاءالله زود خوب بشین...مادرم پارسال داشت اونم دوسه دوره قرص خورد خوب شد اونم زده بود ب پاهاش جوری ...
والا ب خدا ب بدبختی گرفتار شدیم من الان 2 ساله درگیرم هر چی آمپول و دارو میزنم فقط تا 2 ماه خوب میکنه باز دوباره مریضی میاد سراغم باز دوباره میزنه داغونم مبکنه. انقد قزص خوردم میترسم کبدم هم خراب شه