2777
2789
عنوان

اگه یه انسان واقعی میخوای بببینی👇

256 بازدید | 19 پست

وقتی امروز کانالشون رو دیدم بادیدن کلیپا اشکم دراومد کاش ازاین انسان ها بیشتر روی این کره خاکی بود دنیای جای قشنگتری میشد،کانال@mamanpishiya توی یوتوب حتما بببنید،بیایید به جای حمایت کردن ازیه مشت بلاگر مزخرف ازاین آدما وانسان های خوب حمایت کنید

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همونی ک کلی گربه داره

گربه های خیابونی رو پیدا میکنه ،درمان میکنه ،یه گربه سخنگو هم داره اولش جهت سرگرمی به خاطر اون گربه لوسی رفتم کانالشون ولی بعد با دیدن کلیپا وتوضیحاتی که درموردشون داده بود فهمیدم چه انسان بزرگیه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

اسمش مشخصه مادر گربه هاست ،راستش نه بلاگر بیسواد و بی هنر دنبال میکنم نه کسانی که گریه های خیابونی رو حمایت میکنن و باعث زیاد شدنشون میشن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اسمش مشخصه مادر گربه هاست ،راستش نه بلاگر بیسواد و بی هنر دنبال میکنم نه کسانی که گریه های خیابونی ر ...

واقعا حیوانات بی گناه ومعصوم رو دوست ندارین

ایشون اینستاگرام هم دارن اگه اشتباه نکنم

نمیدونم اخه من اینستا دوست ندارم ،هرچند یوتوبم کم کم به گندکشیدن این بلاگرا

وای مرسی

چقدرررر این کارو دوست دارم واقعا عاشق اینم به گربه ها و پرنده های زخمی و بی پناه کمک کنم ولی حیف مکان و پولشو کاش خدا انقدری بهم بده که بتونم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
وای مرسیچقدرررر این کارو دوست دارم واقعا عاشق اینم به گربه ها و پرنده های زخمی و بی پناه کمک کنم ولی ...

چقدرمهربونی خداحفظتون کنه😍😍😍