«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
چند روز درهفته کلاس میرید؟و از ساعت چند تا چند هستش؟
ممنونم💛
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله عزیزممعمولا واحدارو تو سه یا چهار روز میچینن بستگی به مدیر گروهتون داره ساعتاشم یا صبح تا ظهره ی ...
به نظرتون میتونم کنارش یه مهارت یاد بگیرم یا کلاسا و درسا نمیزاره؟
میتونی ولی فعلا صبرکن برنامه انتخاب واحدتو ببین بعد برنامه کلاسای دیگه رو بچین که به مشکل نخوری
ممنونم ازتون خیلی لطف کردید
موفق باشید💜💙
سلام منابعی که ازش تست میزدین رو میشه بگین، از سال چندم شروع کردین خوندین🥲
سلام عزیزم من تجربی بودم
پشت بودم از اذر ماه شروع کردم
خیلی سبز زدم فیزیک و ریاضی رو
ای کیو شیمی و زیست
زمینم فقط کتاب
منابع فرهنگیان هم همونارو که گفتن رو خوندم 💙
موفق باشی💜