2777
2789

خواهرم ۳۵ سالشه .ی پسر ۱۵ ساله و ی دختر ۱۲ ساله داره.

شوهرش خیلی آدم عوضی هست و خیلی اذیتش می‌کنه بخاطر همین میخاد طلاق بگیره .

وقتی بچه هاش کوچیک‌ بودن میخاست طلاق بگیره بخاطر بچه هاش سوخت و ساز 

الان ۳۵ سالشه میبینییش سنش ۱۰ سال بیشتر نشون میده داغون شده 

شوهرش خیلی عوضی و کثیفه. خیانت می‌کنه خرجی نمی‌ده دست درازی می‌کنه .

منو میخاد ببره براش سیم‌کارت بخرم به نام خودم که شوهرش نره همه چی رو چک کنه 

حتی اگر بفهمه خواهرم به من پیام میده شر به پا میکنه 

بنظرتون به همسرم بگم سیم‌کارت برای خواهرم میخام بگیرم ؟

موندم چکار کنم 🥺

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲🥺

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  این یچیز بین دوتا خواهره  چرا باید اسن رازو بگی

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بهتره بگی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

به همسرت هیچی نگو 

این ها راز های خانواده اتن عزیزم

اون هم نباید رازهای خانوادگیشو پیش تو بیاره وببره!

اصلا کار درستی نیست

بین تو وخواهرته

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

به نظر من لازم نیس بگی

خواهرت تورو محرم خودش دونسته که این کارو ازت خواسته و نمیخواد همسرت بدونه. البته بازم به خودتون بستگی داره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بگو ی سیمکارت انچنان مهم نیست شوهرت بخواد داستانی درست کنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

برای خواهرشوهرت سیمکارت بخری ؟ آره خیلی خوبه بخر که بعدا هر چی شد پای تو رو بکشه وسط و کاسه کوزه ها رو سر تو بشکنن ، خواهرشوهرت به تو  ارتباطی نداره خودت رو درگیر نکن ، شاید دوست و رفیقی داشته که شوهرش بهش اعتماد نداره ، اگه به پسری پیام و زنگ بزنه ، راحت میتونه بگه من نبودم ، و زندگی خودت از هم بپاشه ، لطفا از منی که ۱۵ ساله ازدواج کردمه گوش کن و از این خودشیرینیای احمقانه واسه قوم شوهر نکن