2821
2789
عنوان

بخت سیاه من

559 بازدید | 12 پست

صرفا خیلی دلم گرفته بود خواستم بنویسم 

مادری که از دو سه سالگی ولم کرد و تا الان نه سراغی گرفته نه حتی میدونم کجاست و چه شکلیه

پدری که از وقتی یادم میاد زندان بود و وقتیم بیرون بود زندگیم جهنم بود

پیش مادر بزرگی بزرگ شدم که به دید همه مهربون ترین بود حتی از مادر و واقعا هم از نظر مالی مهربون بود ولی زخم و کنایه هاش هنوز که هنوزه قلبمو درد میاره

گفتم ازدواج کنم از این وضعیت درام....با ادم خوبی ازدواج کردم ولی خانوادش بخاطر خانواده من بار ها تحقیرم کردن

خودشم که الان مریض و در انتظار پیوند کبد 

با این وضعیت مادر بزرگم زنگ زده میگ دیدی بدبخت شدی شوهرت اینجوریه ؟الهی درد و بلای پسر من بخوره تو شکم شوهرت

یعنی دعا دعا میکنه بمیره 

نمیدونم چرا 

چرا اینقدر بدبختم

از همه بدتر اینکه حتی نمیتونم خودمو بکشم چون بچه دارم 

دعا و نذر دیگ روم جوابی نداره اصلا موندم دیگ خدایی هست یا نه......

اگه هست که حتما ما جزو بنده هاش نیستیم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بنظر من خیلی خوشبختی

اینکه شوهرت آدم خوبیه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر برادر نداری ؟

نه هیچی تک و تنها

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

هرکی یه جور از خدا شاکیه من مشکلات شما رو ندارم اما مشکلات خودم طوریه که تمام دیروزو به خدا توپیدم اما خودمم میدونم خدا بزرگه کمکم میکنه شما هم از خدا ناامید نشو انشالله هرچه زودتر همسرت خوب میشه 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بنظر من خیلی خوشبختیاینکه شوهرت آدم خوبیه

چه فایده داره برا رسیدن بهم چهار سال تلاش کردیم چقدر خانواده ها تا پای طلاق بردنمون

ازدواج کردیم تا اومدیم خوشبختی حس کنیم ماموریت خورد یه شهر دیگ دوباره دور افتادیم 

تازه بعد زایمان یکم زندگیمون رنگ و بو گرفته بود که با بچه سه ماهم اسیر شهر غریب شدیم 

شیش ماهه منتظر کبدیم 

بچمم مثل خودم بدبخت کردم اونم محکوم کردم بی پدر بزرگ بشع

شوهرم فقط کبدش نیست روده و پانکراسش هم درگیره 

اگه چیزیش بشه چی 

این خوشبختیه به نظرت 

هرکی یه جور از خدا شاکیه من مشکلات شما رو ندارم اما مشکلات خودم طوریه که تمام دیروزو به خدا توپیدم ا ...

خستم دیگ 

حتی یه پشتوانه ای ندارم که بچمو بتونم بسپارم بهش راحت سرمو بزارم بمیرم

منم بابام بچه بودم فوت کرد مادرم دوقطبی هست اوضاعش خیلی وخیمه خواهر برادرم ندارم ازدواج کردم اما خیل ...

منم خیلی تنهام خیلی..

چه فایده داره برا رسیدن بهم چهار سال تلاش کردیم چقدر خانواده ها تا پای طلاق بردنمونازدواج کردیم تا ا ...

اشکال ندارع همه مشکل دارن

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم