2777
2789
حالا نمی دونم منظور استارتر همینه یا نه یه دانه گیاهی بزرگ در حد ۵ سانت هست که مثل بلوط یه پوسته دار ...

میترسم از این چیزا 

مرسی گفتی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونریزیم بند نمیومد.بعد سقط.تو اینترنت دیدم باعث گرم شدن رحم و باروری زیاد میشه.از عطاری گرفتم. به ...

سلامت باشی الهی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
😍چندبار گذاشتی؟

همون یکبار واسه ام درستش کردم

یعنی همه کار قبلش کرده بودم خوب نشده بودم

در حدی که یه چیز کوچیک بلند میکردم دوباره لک میدیدم ولی بعد این تا حالا دیگه نداشتم

دیه این چیزا رو بلد نبودم

گلم میزاشتی رو اجاق داغ شه پوستش کنده شه خودشم نرم شه بعد یکم باگوشت کوب ریزش میکردی بعد میریختی تو اسیاب 

اشکال نداره مهم کمرته ک خوب شده😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

همون یکبار واسه ام درستش کردمیعنی همه کار قبلش کرده بودم خوب نشده بودمدر حدی که یه چیز کوچیک بلند می ...

وای منم اینطوری شده بودم.حالم بد شده بود دیگه.دکتر هم صد مدل قرص داد هی عوض کرد معدم داغون شده دیگه.

الان ال دی میخورم دیگه

قابل خوردنه ؟

بله عالیه 

از عطاری بگیر پودرشو با عسل قاطی کن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁