2777
2789
عنوان

کسی کارت میندازه برام پولی

287 بازدید | 36 پست

پاسور 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک زن با موی عادل و با طبیعت خوب؛ یا یک زن با علائم آب غالب در نمودار خود است. مشاوره مهربان زن محبت آمیز و دلسوز. بعضی اوقات ، این کارت می تواند نشانگر مادر یا چهره مادر باشد.

کارما💫    

بی بی دل اومد

یعنی چی 

با شوهرم قهرم ۲ ماهه با ی دختر ۱ ساله خونه پدرمم چی میشه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
من

فذات شم عزیزم

بنظزت طلاق میگیرم؟؟ یا شوهرم میاد ؟؟ 

تا آخر شهریور آشتی داریم؟؟ 

معنیشو بالای کامنتت نوشتم

ارع عزیزم مادرم خیلی دلسوزی می‌کنه 

ولی ته این ماجرا چیه همسرم آخرش میخواد چ کنه 

قربونت...احتمال زیاد آشتی کنی..اگ میخوای یکی دیگه برات بندازم

اره فدات شم 

وعده زمانی بهم میدی  

بنظرت دوباره پیام میده

شرط گذاشتم قبول نمیکنه پافشاری می‌کنه 

قربونت...احتمال زیاد آشتی کنی..اگ میخوای یکی دیگه برات بندازم

چه جوریه منم میخوام😁

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

ارع عزیزم مادرم خیلی دلسوزی می‌کنه ولی ته این ماجرا چیه همسرم آخرش میخواد چ کنه

یکی دیگ برات انداختم سرباز خشت اومد معنیش اینه

از مرد جوانی خبری خوش و مژده ای خوشحال کننده خواهی شنید

کارما💫    

یکی دیگ برات انداختم سرباز خشت اومد معنیش اینهاز مرد جوانی خبری خوش و مژده ای خوشحال کننده خواهی شنی ...

یعنی ممکنه شوهرم باشه ؟؟ 

توی کارت دوست داشتن میبینی ؟؟ 

برگشت؟؟