narges_yfgg مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7257 عنوان گشنمه | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست دیروز ناهار هیچی نخوردم دیشبم هیچی نخوردم صبحم هیچی نخوردم دیگه کم کم شیطونه میگه رژیمتو بشکن ولی من میتوانمممم بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 1403/06/15 | 09:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheidabm عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4143 رژیمو بشکن ؟!! اون روزه هست ک میشکنن نه رژیمکدوم دانایی به توعه عقل کل گفته نخوردن رژیم محسوب میشه در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7257 این چه رژیمیه تو الان قشنگ داری خودتو آماده میکنی واسه یه کره خوری توپووووووپ چون دوام نمیاری از فشا ... رمضان که میشد قشنگ ۵ کیلو لاغر میکردم بعد اینو نمیتونم انجام بدم 🤐 بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7257 رژیمو بشکن ؟!! اون روزه هست ک میشکنن نه رژیمکدوم دانایی به توعه عقل کل گفته نخوردن رژیم محسوب میشه نگفتم نخوردم کههه میخوام چیز های خارج از رژیم بخورم من منضورم این بود که فقط وعده های غذایی رو نخورم نه که هیچی هیچی نخوردم بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
sheidabm عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4143 نگفتم نخوردم کههه میخوام چیز های خارج از رژیم بخورم من منضورم این بود که فقط وعده های غذایی رو نخورم ... سه وعده غذا نخوردی فعلا برو ۲تا تخمرغ ابپز کن بخور تا جون بگیری بعد ب رژیمت ادامه بده در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7257 سه وعده غذا نخوردی فعلا برو ۲تا تخمرغ ابپز کن بخور تا جون بگیری بعد ب رژیمت ادامه بده نمیهشهه اگه بخورم همچی خراب میشه بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون