2777
2789
عنوان

گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
این چه رژیمیه تو الان قشنگ داری خودتو آماده میکنی واسه یه کره خوری توپووووووپ چون دوام نمیاری از فشا ...

رمضان که میشد قشنگ ۵ کیلو لاغر میکردم بعد اینو نمیتونم انجام بدم 🤐

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیمو بشکن ؟!! اون روزه هست ک میشکنن نه رژیمکدوم دانایی به توعه عقل کل گفته نخوردن رژیم محسوب میشه

نگفتم نخوردم کههه میخوام چیز های خارج از رژیم بخورم من منضورم این بود که فقط وعده های غذایی رو نخورم نه که هیچی هیچی نخوردم 

نگفتم نخوردم کههه میخوام چیز های خارج از رژیم بخورم من منضورم این بود که فقط وعده های غذایی رو نخورم ...

سه وعده غذا نخوردی فعلا برو ۲تا تخمرغ ابپز کن بخور تا جون بگیری بعد ب رژیمت ادامه بده

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

سه وعده غذا نخوردی فعلا برو ۲تا تخمرغ ابپز کن بخور تا جون بگیری بعد ب رژیمت ادامه بده

نمیهشهه اگه بخورم همچی خراب میشه