2777
2789

من امسال میخوام برم پیام نور رشته علوم تربیتی

این رشته تو دوره کارشناسی کلا چند تا کتاب داره؟

و کسی از شهریه هاش خبر داره برای پیام نور؟

140تا واحد داره فک کنممن خودم کتاب نمیگیرم با پی دی اف جزوه نمونه سوال میخونمشهریش اگه عملی برداری ب ...

۱۴۰ واحد یعنی ۱۴۰ تا کتاب درسته؟

میتونیم عملی برنداریم یا اجباریه؟ شما کلا کتاب نگرفتین و پی دی اف میرین جلو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴۰ واحد یعنی ۱۴۰ تا کتاب درسته؟میتونیم عملی برنداریم یا اجباریه؟ شما کلا کتاب نگرفتین و پی دی اف می ...

نه ۱۴۰ تا کتاب نیست که 

مثلا درس ریاضی ۳ واحدی هست 

کتاب هم نمیخواد بخری زیاد تو پیام نور پی دی اف کتاب ا موجوده میتونی دانلود کنی 

میخوام برم ولی از تعداد و قیمت کتابها استرس گرفتم

کتاب نگیریااا من ترم یک کتاب گرفتم خیلی گرون شه بعد هم با کتاب نمیشه خوند با نمونه سوال جزوه اینا که با گوشی میشه  خوند راحت . کتاب هم اگر بخوای از کتاب خونه دانشگاه میگیری امانت. من ک نمونه سوال پیش میرم برای امتحانا

۱۴۰ واحد یعنی ۱۴۰ تا کتاب درسته؟میتونیم عملی برنداریم یا اجباریه؟ شما کلا کتاب نگرفتین و پی دی اف می ...

طبق چارت درسی پیش میری ترم اول و دوم عملی نداره هرچی دوست داری بر میداری عملیا هم هروقت بخوای برمیداری برای ترم اول طبق چارت پیش برو20واحد بردار . نگران نباش اصلا

طبق چارت درسی پیش میری ترم اول و دوم عملی نداره هرچی دوست داری بر میداری عملیا هم هروقت بخوای برمیدا ...

عزمزم من ترم اول علوم تربیتی هستم ..حجم کتاب هارو دیدم خیلی ترسیدم...چجوری بخونم بتونم نمره بیارم ...اول جزوه بخونم بعد نمونه سال های قبل ؟؟بعضیا میگن دیگه از نمونه نمیاد 

عزمزم من ترم اول علوم تربیتی هستم ..حجم کتاب هارو دیدم خیلی ترسیدم...چجوری بخونم بتونم نمره بیارم .. ...

عزیزم  نمونه سوال  حتما بخون بعدجزوه نکات نمره میاری

کتاب خیلی حجمش طولانیه