مهسا7117 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2923 عنوان دبیر زیست 1821 بازدید | 19 پست بچه ها اینجا کسی دبیری زیست قبول شده ؟ میشه راهنماییم کنید 1403/06/15 | 06:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6224 من وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
مهسا7117 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2923 من منابع نمیدونم چی بخونم ؟ میشه راهنماییم کنیمن تهران هستم لیسانسم زیست بوده ارشدم بیوتکنولوژی البته خیلی سال گذشته و چیزی یادم نیستراستی یه سوال دیگه هفته ای چند بار کلاس دارید؟
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6224 منابع نمیدونم چی بخونم ؟ میشه راهنماییم کنیمن تهران هستم لیسانسم زیست بوده ارشدم بیوتکنولوژی البته خ ... عزیزم من استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم .منابع هم کتاب های نوین استخدام رو خوندم.با ارشد بیوتکنولوژی هم میتونید برای دبیری زیست امتحان بدید .دبیرها سه یا نهایتا چهار روز میرن برای تدریس ، حالا یا متوسطه اول یا متوسطه دوم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
مهسا7117 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2923 عزیزم من استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم .منابع هم کتاب های نوین استخدام رو خوندم.با ارشد بیوتکنولوژ ... یعنی فقط جزوات نوین استخدام رو خوندید؟ هیچ چیز اضافه ای نیاز نیست؟جسارتا تهران هستید؟ از این بابت میپرسم که تهران تعداد کمی معلم زیست میخوان به نظرتون آموزگاری شرکت کنم یا دبیری زیست البته که به دبیری و تدریس دروس شیرین زیست خیلییی علاقمندترم!
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6224 یعنی فقط جزوات نوین استخدام رو خوندید؟ هیچ چیز اضافه ای نیاز نیست؟جسارتا تهران هستید؟ از این بابت می ... تهران که امسال زیاد دبیر زیست گرفت من فقط عمومی و اختصاصی با نوین خوندم ، تخصصی که باید خودمون از منابع بخونیم .برای مصاحبه هم پک نوین رو گرفتم.آموزگاری سخته باید هر روز هفته بری مدرسه. وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
مهسا7117 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2923 تهران که امسال زیاد دبیر زیست گرفت من فقط عمومی و اختصاصی با نوین خوندم ، تخصصی که باید خودمون از من ... منابع تخصصی رو چی خوندید؟
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6224 منابع تخصصی رو چی خوندید؟ چند تا کتاب خلاصه و جزوه خریدم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
مهسا7117 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2923 چند تا کتاب خلاصه و جزوه خریدم میفروشی به من ؟ یا حداقل عکسشون رو میفرستی تا منم تهیه کنم ؟
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6224 میفروشی به من ؟ یا حداقل عکسشون رو میفرستی تا منم تهیه کنم ؟ میفروشم ، من که دیگه لازمشون ندارم کدوم ها رو میخوای ، نوین و بقیه جزوه ها؟ وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
مهسا7117 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2923 میفروشم ، من که دیگه لازمشون ندارم کدوم ها رو میخوای ، نوین و بقیه جزوه ها؟ همه چی کلا هر چی برای ازمون خوندید رو کلا چند میفروشید؟
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6224 همه چی کلا هر چی برای ازمون خوندید رو کلا چند میفروشید؟ نوین استخدام الان پکیج دبیری عمومی و اختصاصی را میده دو میلیون و هشتصد من اینو میدم نصف قیمت بقیه کتاب و جزوه ها هم نصف قیمت میدم اگه خواستی بگو تا برات عکس و قیمت بفرستم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
دختر_آریایی۷۹ عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 306 عزیزم من استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم .منابع هم کتاب های نوین استخدام رو خوندم.با ارشد بیوتکنولوژ ... سلام برای آزمون استخدامی چند ماه و چقدر وقت گذاشتین؟ در همین لحظه حال زندگی کن و بپذیر که گذشته با همه خوبی ها و بدی هایش گذشته
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6224 سلام برای آزمون استخدامی چند ماه و چقدر وقت گذاشتین؟ سلام دقیق یادم نیست وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
دختر_آریایی۷۹ عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 306 سلام دقیق یادم نیست ممنونم من میتونم بهتون درخواست دوستی بدم و چند تا سوال ازتون بپرسم درباره استخدامی؟ در همین لحظه حال زندگی کن و بپذیر که گذشته با همه خوبی ها و بدی هایش گذشته