2777
2789
عنوان

امیروز میخواستم برم سرکار ولی نشد

77 بازدید | 14 پست

رفتم کلاس زبان برای منشی گری گفتن باید ۷ ساعت کار کنی منم نمیتونم از مهر میرم مدرسه اون موقع نمیتونم آرایشگاه هم برای بافت مو رفتم گفت ماهی ۲ میلیون که فقط پول کرایه تاکسیم میشه فردا میخوام برم برای کار تو ی مغازه دعا کنید اونجا استخدامم کنن اگه اونم نشد شاید برم همون آرایشگاه برای بافت مو 

۱۷ سالمه درس میخونم میخوام کارم طوری باشه که به درسمم لطمه نزنه چون کنکوری میخونم سال ۱۴۰۵ هم کنکور دارم 

من چقدر بدبختم الان همسن های من نشتن فقط درس میخونن یا استراحت میکنن 😞

ایشالله این روزا زودتر بگذره خیلی سختمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قسط دارم نه بچه فقط توخونمون همیشه دعواست میخوام کار کنم پول دربیارم اونا دیگه به خاطر پول دعوا ن ...

تو خانواده ماهم دعوا بود پول میادو میره خصلتش همینه تو نباید بار خانوادرو بدوش بکشی وظیفه ی تو نیس اونا وظیفشونه بهت پول بدن

تو خانواده ماهم دعوا بود پول میادو میره خصلتش همینه تو نباید بار خانوادرو بدوش بکشی وظیفه ی تو نیس ا ...

بنظر شما کار درست چیه چیکار باید بکنم گیر کردم 

آخه توخونمون همش دعواست دیگه نمیکشم

عزیزم تنها کاری که الان باید بکنی خیلی خیلی خیلی درس بخونی تا زندگی خودتو خونوادت نجات بدی.منم وضعیت مالی خونوادم بد بود و هس .بخدا یادمه دوران کنکور چندین روز میشد ی تخم مرغم تو خونه نداشتیم.داداشام و خونوادم همش دعوا میکردن.مامانم افسردگی شدید داره و داشت .استرس بدهیای بابام داشتم.داداشمم تو اون دوران دو سه بار خودکشی کرد.منم رفتم پی حاشیه و درست درس نخوندم.حالا میدونی نتیجس چی شد؟هیچی چندسال موندم پشت کنکور.رفتم دنبال فروشندگی تهش مجبور شدم برم پیام نور.تو این ۴سال درسم فقط برا فروشندگی زجرم دادن تو محل کارم و کلی تحقیر شدم و مثل کلفتا نظافت میکردم.الانم لیسانسم دوترم دیگه میگیرم و میبینم رشته درستی هم نخوندم.و هنوز منم و اون خونواده فقیر و بلاتکلیفیم تا ۲۵سالگی.اگه هم سنت بودمممم خدا شاهده از صبححح میخوندم تا شب.فکر نکن فروشندگی و منشی گری راحته.انقدرررر تحقیر میشی که حد نداره

بنظر شما کار درست چیه چیکار باید بکنم گیر کردم

اهمیت ندی بزاری دعوا کنن حتی بشین بهشون بخند خانواده منم سر پول دعوا کردن منم نوجوون بودم انقدر گریه و زاری میکردم موهام سفید شد همش میخواستم از خونه فرار کنم چیشد اخر؟ مشکلشون حل شد ولی من افسرده شدم

عزیزم تنها کاری که الان باید بکنی خیلی خیلی خیلی درس بخونی تا زندگی خودتو خونوادت نجات بدی.منم وضعیت ...

میدونم اینارو ولی من دوسال دیگه کنکور میدم باید ۵ سال حداقل دانشگاه بخونم تا ۷ سال دیگه خدا میدونه چی پیش میاد تو خانواده ما مامانم افسردگی شدید داره وضعمون هم خوب نیست همش غصه میخوره وضعش بدتر میشه منم میخوام کمکشون کنم ولی نمیتونم وگرنه من خیلی دختر درسخونی هستم خیلی به فکر درسم و خیلی درس میخونم ولی الان واقعا گیرکردم نمیدونم راه درست چیه 

اهمیت ندی بزاری دعوا کنن حتی بشین بهشون بخند خانواده منم سر پول دعوا کردن منم نوجوون بودم انقدر گریه ...

بله درسته پس بیخیال کار میشم درسمو ادامه میدم 

میدونم اینارو ولی من دوسال دیگه کنکور میدم باید ۵ سال حداقل دانشگاه بخونم تا ۷ سال دیگه خدا میدونه چ ...

مامان منم افسردگی داره.فکر کردی مثلا ۵تومن بیاد تو خونه همه مشکلات حل میشه؟تو ۷سال دیگه به درامد عالی برسی بهتره از درست بمونی و همیشع در حد شاگرد سوپر مارکت و....ببین بخون و سعی کن دانشگاه فرهنگیان بری که بهت حقوقم بدن تو دوران دانشجویی

مامان منم افسردگی داره.فکر کردی مثلا ۵تومن بیاد تو خونه همه مشکلات حل میشه؟تو ۷سال دیگه به درامد عال ...

آخه به معلمی علاقه ندارم میخواستم بینایی سنجی بیارم بله درسته حرفتون سمت کار نمیرم تا درسم تموم شه