2777
2789

امشب یک شکست دیگه رو تجربه دارم میکنم 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه عالمه دادم دوره ثبت نام کردم ولی لستادش همش داره از  مطالب دیگه تدریس میکنه حالا اینا به کنار ولی دارم کم کم متوجه میشم استاد بسیار جلف و ولنگاری بی شخصیتی عست حالم ازش بهم میخوره از یه طرف اونهمه پول از یه طرف شخصیت گندش اعتماد من رو خراب کرد خیلی حس بدی دارم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

شش ماه وقتمو گذاشتم هیچی به هیچی امشب میبینم سیگار به لب داره از عقاید ضد دینیش حرف میزنه تو جلسه  من آخر جلسه رسیدم خیلی شخصیت بدی داره

چطور هر کلاسی را ثبت نام میکنید وپول میدید؟کلاس چیه ؟

واقعا شتباه کردم کلاس آموزش درسي هست

چطور هر کلاسی را ثبت نام میکنید وپول میدید؟کلاس چیه ؟

چه غلطی کنم حالا دارم میمیرم

موفق باشید ...حالا که گذشته اگه ناراحت هم بشی الکی روزهات خراب میشه به عنوان یه تجربه نگاش کن. دیگه ...

نمیدونی چه لجنی هست بی خانواده بی شخصیت آخه چرا همش من وقتی میخوام پا به دنیای بیرون بزارم این لجن ها به مستم میخورن