2777
2789

من هنوز مراسم عروسی نگرفتم ، هیچ دیدی هم نسبت به جاری ندارم مخصوصا اینکه شوهرم با برادرش اصلا صمیمی نیست ولی هنوز هیچی نشده چنتا چشمه ازش دیدم که شوکه ام !

یکی اینکه ما مراسم عروسی مون کم تعداد می‌خوایم باشه و برای هر نفر حدود ۲ تومن خرج غذا کردیم بعد جاری جان ۱۷ نفر از فامیل هاشو میخواست دعوت کنه عروسی ما ! و وقتی شوهرم به برادرش گفته بود لطفا کمتر کنید مهموناتونو و برادرانه گفته بود پول کم میارم و .... بهشون برخورده بود و شب زنگ زده بود به مادرشوهرم گفته بود که چرا فلانی باغ مجلل گرفته و نفری ۲ تومن خرج غذا کرده .باغ وردی رایگان می‌گرفت و مثل ما نفری ۴۰۰ خرج غذا میکرد که تعداد بیشتر بتونه دعوت کنه!!!!!!! 

اینم بگم خرج عروسی ما رو صفر تا صدددددد شوهرم داده و یه هزار تومنی خانوادش کمک نکردن

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

عروسی اونا خرداد بود و خیلی ساده بوده و من فکر میکنم چون مال ما ممکنه یکم بهتر بشه ، از الان دارن حسودی میکنن.من از فامیل خودم کلا ۲۰ نفر دعوت کردم جاری انتظار داره ۱۷ نفر از فامیل اون تو عروسیم باشن! جالب نیست

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا منم یادم اومد بگم

صبح پیام دادم به جاری هنوز جوابم نداده 🙄 سوال پرسبدم درباره باغ ک قراره بریم فرداشب با هم 

چجوری بروش بیارم جلو جمع؟؟ 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

واییی ولش بهش محل نده بگو مال ما مجلل هست واسه همین کم دعوت میکنیم بتونیم قشنگ از همه پذیرایی کنیم و بدونیم همه چی اوکی باشه تا چشمش دربیاد

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
عروسی اونا خرداد بود و خیلی ساده بوده و من فکر میکنم چون مال ما ممکنه یکم بهتر بشه ، از الان دارن حس ...

ولش کن عروسی توعه بذار هرچی میخواد بگه 

بخاطر این چیزا بهترین شب عروسیتو خراب نکن

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
حالا منم یادم اومد بگمصبح پیام دادم به جاری هنوز جوابم نداده 🙄 سوال پرسبدم درباره باغ ک قراره بریم ...

وای من بوجاریم ۱۰صب مثلا امروز پیام میدادم پسفردا ۱۲شب جواب میداد منم کلا ن پیام دادم بهش پیامم داددیگ جواب ندادم 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
عروسی اونا خرداد بود و خیلی ساده بوده و من فکر میکنم چون مال ما ممکنه یکم بهتر بشه ، از الان دارن حس ...

شما باید خودتون مهمونا رو دعوت کنید از جاری هم فقط پدرومادر چون عروسیتون یجورایی خصوصی هست.

ولش کن عروسی توعه بذار هرچی میخواد بگه بخاطر این چیزا بهترین شب عروسیتو خراب نکن

*بهترین شب زندگیتو 

😁