2777
2789
عنوان

اسم پسر بزرگ به جای شوهر!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 37 پست

فکر کنم برعکس بوده ها

مثلا اگه میخواستن زنشونو صدا بزنن میگفتن مامان فلانی

...اسم بچه اولشو میگفتن

الان تو قدیمی ها هست هنوز

از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل می‌گیرُم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلل الخالق .. چرا انقد سخت میگرفتن ب خودشون..این دیگه چ مدل غیرته

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

مادر شوهرم وقتی میخاد شوهرشو صدا کنه ب فامیلی صدا میزنه.

کم پیش میاد ک مثلا بگه آقا.

توی این ۳ سال و نیم ک عروسشونم یادم نمیاد ب اسم صداش زده باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من برعکسش رو دیدم که اقا خانومش رو به اسم دختر اول صدا میزنه یا مثلا میگه مادر زهرا😐

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

من زن پسر عمم ، پسرعمه مو بابای علیرضا صدا میکنه. من از بچگی برام سوال بود تو اون دو سالی که علیرضا رو نداشتن چی صداش میزده😂😂

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

خاله من و همسرش هر دو همدیگر رو به اسم پسر بزرگ صدا میکنن

جالب اینه خالم وسط کلی مهمون میفهمه منظور از  این " سعید" مثلا خالم هست یا پسرش😐😁

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

تو جنوب هم اینطوری بوده

مثلا عمه های همسرم مادر شوهرم رو مامان+ پسر بزرگش صدا میکنن

یا مامان + بچه اول( حالا دختر باشه یا پسر)

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)