2777
2789
عنوان

ده نفر اول کنکور همه سمپاد بودن 😐

2435 بازدید | 65 پست

ده نفر اول تجربی امسال همه سمپاد بودن 

هیچکس از مدارس نمونه و غیر انتفاعی و دولتی نبود بین ۱۰ تای اول تجربی 

من امسال ورودی دهم قبول شدم 

پیش خوانی دهم هم نکردم چون از هرکس پرسیدم گفت اگر پایت قویه نیاز نیست چون آخرین تابستونی هست که میتونی خوش بگذرونی 

وای یعنی اینقدر سخت میگیرن؟؟؟

دارم پشیمون میشم از اینکه پیش خوانی نکردم 🥲

میشه،بلاخره🌄🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سمپادم و رسما صفر صفرم🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سمپاد یعنی چی

مدارس تیزهوشان

سمپاد مخفف سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ریاضی ای؟بیا با هم رقابتی بخونیم

بله🥲

چجوریه رقابتی؟ 

بله🥲چجوریه رقابتی؟

خب تلگرام نداری عضوت کنم توی گروه درسی؟

اگر نداری بیا روبیکا یا ایتا تقریبا از هفته دیگه می‌خوام شروع کنم خوندن

با هم ساعت مطالعمون رو به اشتراک بزاریم و بخونیم

میشه،بلاخره🌄🌱
مرسی توضیح دادی چطوری بچه ها میتونن وارد این مدارس بشن

آزمون ورودی داره

ورودی ششم و دهم