2777
2789

اسنپ کلا زیاد پشتیبانی خوبی نداره 

من یه هتل گرفتم 

زده بود ظرفیت داره 

بعد رزرو زد ظرفیت نداره و پولمو پس میدن طی نیم ساعت 

دو روز طول کشید 🤦🏻‍♀️

پشتیبانی هم می‌گفت به ما ربطی نداره باید از طریق پشتیبانی درگاه پرداخت پیگیر باشید

میشه،بلاخره🌄🌱
اسنپ کلا زیاد پشتیبانی خوبی نداره من یه هتل گرفتم زده بود ظرفیت داره بعد رزرو زد ظرفیت نداره و پولمو ...

☹️☹️☹️ من  از غذا و اسنپ  واسنپ باکس  مارکت  مشاور پزشکی استفاده کردم تا الان  اوکی بودن 

سرویس اعتباری جدیدا اضافه شده  خرید اقساطی داره  حالا میخواستم ببینم  کدوم فروشگاهش بهتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☹️☹️☹️ من از غذا و اسنپ واسنپ باکس مارکت مشاور پزشکی استفاده کردم تا الان اوکی بودن سرویس اعتبا ...

منم غذا و ماشین میگیرم 

اما روی چیزای بزرگتر نمیشه زیاد اعتماد کرد 

من هتل فقط بخاطر ۱۵۰ تومن تخفیف از اسنپ گرفتم اعصاب خورد کن بود بعد ۲ روز ۳ میلیون پول رو برگردوندن

میشه،بلاخره🌄🌱
منم غذا و ماشین میگیرم اما روی چیزای بزرگتر نمیشه زیاد اعتماد کرد من هتل فقط بخاطر ۱۵۰ تومن تخفیف از ...

اره منم تا الان هتلو امتحان نکرده بودم خوبه گفتی بهم