zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2302 عنوان اسنپ🤔 38 بازدید | 4 پست بچه ها از سرویس اعتباری اسنپ استفاده کردین کدوم فروشگاه لوازم ارایشش خوبه و محصولات اصلی میفرسته راهنمایی کنیییید 😢 1403/06/14 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_هیلدا_ عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 939 اسنپ کلا زیاد پشتیبانی خوبی نداره من یه هتل گرفتم زده بود ظرفیت داره بعد رزرو زد ظرفیت نداره و پولمو پس میدن طی نیم ساعت دو روز طول کشید 🤦🏻♀️پشتیبانی هم میگفت به ما ربطی نداره باید از طریق پشتیبانی درگاه پرداخت پیگیر باشید میشه،بلاخره🌄🌱
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2302 اسنپ کلا زیاد پشتیبانی خوبی نداره من یه هتل گرفتم زده بود ظرفیت داره بعد رزرو زد ظرفیت نداره و پولمو ... ☹️☹️☹️ من از غذا و اسنپ واسنپ باکس مارکت مشاور پزشکی استفاده کردم تا الان اوکی بودن سرویس اعتباری جدیدا اضافه شده خرید اقساطی داره حالا میخواستم ببینم کدوم فروشگاهش بهتره
_هیلدا_ عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 939 ☹️☹️☹️ من از غذا و اسنپ واسنپ باکس مارکت مشاور پزشکی استفاده کردم تا الان اوکی بودن سرویس اعتبا ... منم غذا و ماشین میگیرم اما روی چیزای بزرگتر نمیشه زیاد اعتماد کرد من هتل فقط بخاطر ۱۵۰ تومن تخفیف از اسنپ گرفتم اعصاب خورد کن بود بعد ۲ روز ۳ میلیون پول رو برگردوندن میشه،بلاخره🌄🌱
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2302 منم غذا و ماشین میگیرم اما روی چیزای بزرگتر نمیشه زیاد اعتماد کرد من هتل فقط بخاطر ۱۵۰ تومن تخفیف از ... اره منم تا الان هتلو امتحان نکرده بودم خوبه گفتی بهم