2777
2789
عنوان

فلسفه کار برا رضای خدا چیه

131 بازدید | 7 پست

یه شهیدی گفته بوداب میخوری، راه میری.. هرکارمیکنی بخاطررضای خدابکن

خب من متوجه نمیشم مثلا من تشنمه لازمه آب بخورم دیگه چرا بایدبگم بخاطررضای خدا آب میخورم ؟

و خلاصه امثال اینجور کارا..

یامثلا آشپزی میخام بکنم خب لازمه ک آشپزی کنم دیگ اینکه بگم بخاطر رضای خدا آشپزی میکنم چراباید برام ثواب داشته باشه،

خب نیت خیلی مهمه،حدیث داریم *انما الاعمال بالنیات*یعنی اعمال با نیتهاشون ارزش و عیار پیدا میکنن،مثلا کسی که کمک میکنه تا دیده بشه با کسی که برای رضای خدا کمک میکنه یکیه؟!

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نیت خیلی مهمه،حدیث داریم *انما الاعمال بالنیات*یعنی اعمال با نیتهاشون ارزش و عیار پیدا میکنن،مثلا ...

نه

من منظورم حرف اون شهیده بود ک گفت راه میری  ،آب میخوری .. برا رضای خدابکن

خب مثلا من بخوام آب بخورم نمیخام که دیده بشم یاهرچی.. و چون تشنمه لازمه آب بخورم

چرا باید نیتم برا آب خوردن رضای خداباشه 

منظور اینه که نیتت این باشه که آب و غذا میخوری تا قدرت پیدا کنی اون روز  کارهای خوب بکنی و مثلا عبادت رو باحالتر بجا بیاری .. اینجوری خوراک هم به قصد قربت انجام شده و ثواب میبری

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
نهمن منظورم حرف اون شهیده بود ک گفت راه میری ،آب میخوری .. برا رضای خدابکنخب مثلا من بخوام آب بخورم ...

درسته،یعنی منظورش اینه دائم یاد خدا باشی و تمام کارهات و زندگیت رنگ خدایی بگیره اونوقته که خدا هواتو داره و تو مسیر درست قرارت میده،آره همین آب خوردن ساده رو بدنت تاثیر میزاره وقتی نیتت خالصانه برا خدا باشه رو تک تک مولکول‌های آب اثر میکنه و رو بدنت تاثیر مثبت میزاره؛تو یه قسمت "زندگی پس از زندگی"طرف تعریف می‌کرد تاثیر خوردنی‌ها و آشامیدنیهای حلال و حرام رو روی سلول‌های بدن...این هم یجورایی همینطوریه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...