2777
2789

من فیبروم خارج از رحم داشتم مثل سزارین بود 

واسه شما رو نمی‌دونم شاید با لاپاراسکوپی باشه یا نه ولی کلا ده روز استراحت اولیه واسش در نظر بگیر 

البته کم کم ۱۰ روز

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
من فیبروم خارج از رحم داشتم مثل سزارین بود واسه شما رو نمی‌دونم شاید با لاپاراسکوپی باشه یا نه ولی ک ...

آهان مرسی خودم نیستم

غده بدخیمه . لاپاراسکوپی چجوریهه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فیبروم خارج از رحم داشتم مثل سزارین بود واسه شما رو نمی‌دونم شاید با لاپاراسکوپی باشه یا نه ولی ک ...

ببخشید شما رحمتون را برداشتید فقط یا تخمدانا هم برداشتید؟ چند سالتونه؟؟

آهان مرسی خودم نیستمغده بدخیمه . لاپاراسکوپی چجوریهه؟

تو نت بزن 

از طریق شکم سه جا رو در نظر میگیرن با ابزار خاص رحم رو از طریق واژن دفع میکنن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
ببخشید شما رحمتون را برداشتید فقط یا تخمدانا هم برداشتید؟ چند سالتونه؟؟

من فقط فیبروم رو خارج کردم 

نه رحم نه تخمدان‌ها مشکلی نداشتن خداروشکر 

وای چه سخت خدا رحم کنه🥲

نه اتفاقا راحت‌تره از نظر بخیه و عمل 

حالت سزارینی سختتره اتفاقا

تا 40روزبایداسترحت کنی وی دکترمیگه ازروزسوم راه بروکارهای سبک انجا بده امانمیتونی 40روزکامل بایداستر ...

آهان تشکر 

میشه بدونم برای چی عمل کردین ؟ 

چون برای ما غده بدخیم هس به خاطر اون گفتن باید عمل کرد