2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 96 پست
بنظرش دختر خرابیم

نه کاری به شما نداره خودش با هر دختری که میره تو رابطه میگه ازدواجی نیست دگه تصمیم با شماست بخوای باهاش تو رابطه باشی یا نه و حواس ات هم جمع کن بیخیالی داره حسم میگه خیلی غیرت آنچنانی نداره یا سر یه سری مسائل حساس نیست اونجوری که شما بخوای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه م بهت میگه اردواجی نیستم حرفش درسته و عوض نمیشه پیشنهاد دوستی داری

عزیزم م اصلا پا پیش نذاشته...ب نظرت م پا پیش میذاره؟؟ممکنه م بهم علاقمند بشه و ب ازدواج ختم‌ بشه؟؟از نظر. م چ جور دختری هستم؟میشه لطفا درخواستمو قبول کنی

3تاحمد برات میخونم شرمنده اذیتت میکنم

نه کاری به شما نداره خودش با هر دختری که میره تو رابطه میگه ازدواجی نیست دگه تصمیم با شماست بخوای با ...

شیوا جون لطفا بگو بهم زنگ میزنه هفته بعد میدونم پرحرفی دارم میکنم 😭🥲 عاشقم میشه دارم دیوونه میشم از دل تنگی

بنظرت من سالمم بیماری خاصی ندارم؟

بیماری خاصی نداری اما دوره نقاهتت طولانی تره مثلا سرما خوردگی طولانی تری داری این یه مثاله اونم به خاطر سیستم ایمنی بدنت و کم خونی داری با مکمل تقویتی خوب میشه

بیماری خاصی نداری اما دوره نقاهتت طولانی تره مثلا سرما خوردگی طولانی تری داری این یه مثاله اونم به خ ...

اچ پی وی ندارم خدایی نکرده؟شنبه میخوام برم اسمیر بدم ودکتر زنان میترسم جوابش خوب نیاد بنظرت چی میش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

بله ازدواج مجدد داری به شرطی که سریع اعتماد نکنی و به درخواستشون از رو محبت جوابگو نباشین دگه بستگی به نوع جمله خودتون نتیجه بگیرین که منظورم چی هست که اشخاصی که جدی نیستن راه افرادی که واقعا شمارو میخوان مسدود میکنن

اچ پی وی ندارم خدایی نکرده؟شنبه میخوام برم اسمیر بدم ودکتر زنان میترسم جوابش خوب نیاد بنظرت چی میش؟

یه سری علائم احساس میکنی شبیه این بیماری داری اما نداری نگران نباش بیشتر به عفونت میخوره حالا یا باکتریایی یا قارچی 

بله ازدواج مجدد داری به شرطی که سریع اعتماد نکنی و به درخواستشون از رو محبت جوابگو نباشین دگه بستگی ...

خیلی اعتماد بیجا کردم توزندگیم سواستفاده شده ازم حالم از خودم بهم میخوره

یه سری علائم احساس میکنی شبیه این بیماری داری اما نداری نگران نباش بیشتر به عفونت میخوره حالا یا باک ...

اره عفونت دارم خیلی حست درسته دعا کن واسم،برای  سیستم ایمنی بدنم چی بخورم ضعیفه .میدونی گلم؟

شیوا جون لطفا بگو بهم زنگ میزنه هفته بعد میدونم پرحرفی دارم میکنم 😭🥲 عاشقم میشه دارم دیوونه میشم ا ...

بله زنگ میزنه در صورتی که پیگیرش نباشی زنگ بزنی خودت پیام بدی منتظر باشی زنگ میزنه ولی اگه بهت گفته ازدواجی نیست احساست خرجش نکن که بی توجه ایی ببینی روح و روانت آسیب نبینه