2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 96 پست
خیلی اعتماد بیجا کردم توزندگیم سواستفاده شده ازم حالم از خودم بهم میخوره

انسان جایز الخطا هست 

حالت از خودت بهم نخوره هیچ از ارزشش کم نشده فقط با تجربه تر پخته تر شدی 

یادت باشه درد تورو قوی میکنه نه ضعیف 

از خدا کمک بخواه و موقع اذان دعا کن هر دعایی که دلی میخوای سخت نگیر از خدا بخوای مسیرو بهت نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان جایز الخطا هست حالت از خودت بهم نخوره هیچ از ارزشش کم نشده فقط با تجربه تر پخته تر شدی یادت با ...

مرسی گلم.خدا منو ببخشه بخاطر گناهانی ک مرتکب شدم خیلی پشیمونم.

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
انسان جایز الخطا هست حالت از خودت بهم نخوره هیچ از ارزشش کم نشده فقط با تجربه تر پخته تر شدی یادت با ...

عزیزم م اصلا پا پیش نذاشته...ب نظرت م پا پیش میذاره؟؟ممکنه م بهم علاقمند بشه و ب ازدواج ختم‌ بشه؟؟

از نظر م چ جور دختری هستم؟میشه لطفا درخواستمو قبول کنی

3تاحمد برات میخونم شرمنده اذیتت میکنم

@shiva8016 عزیزم پس من رابطم را با این آقای ج کات می کنم درسته و به پیشنهاد ازدواج از این آقا نمیرسه درسته؟یعنی سال بعد هم آقای ج پیشنهاد ازدواج نمیده ؟عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟من ازدواج سنتی به دلایلی اصلا دوست ندارم،اگر امسال با این مورد سنتی ازدواج نکنم با چه کسی  ازدواج می کنم؟مرسی گلم 

عزیزم برای منم میگی که m از چه رفتار من میترسه که نمیاد جلو ؟کی میاد؟ ممنونتم ❤️

Mاز این می‌ترسه که نتونه از پس زندگی متاهلی بربیاد خودش آمادگی نداره و از طرفی هم می‌ترسه شما بساز نباشی با کم قانع نباشی ولی بیشتر از نتونستن خودش 

نمیتونم بهت بگم چه زمانی باید حسم بگه ولی میتونه زودتر یا دیرتر یشه با توجه به رفتار خودت

@shiva8016 عزیزم پس من رابطم را با این آقای ج کات می کنم درسته و به پیشنهاد ازدواج از این آقا نمیرسه درسته؟یعنی سال بعد هم آقای ج پیشنهاد ازدواج نمیده ؟عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟من ازدواج سنتی به دلایلی اصلا دوست ندارم،اگر امسال با این مورد سنتی ازدواج نکنم با چه کسی  ازدواج می کنم؟مرسی گلم 

Mاز این می‌ترسه که نتونه از پس زندگی متاهلی بربیاد خودش آمادگی نداره و از طرفی هم می‌ترسه شما بساز ن ...

ولی هنوز به نظرم انقدر سنی نداریم که به ایم موضوعات فکر کنه، یعنی انقدر این رابطه رو جدی میبینه برا ازدواج میخواد منو؟

خوشگلم بنظرت عمل کنم شکم پهلو رانم نتیجه راضی کننده میش برام؟یا نه بیخیال عمل بشم کلا؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
نمیتونم بهت بگم چه زمانی باید حسم بگه ولی میتونه زودتر یا دیرتر یشه با توجه به رفتار خودت

عزیزم م اصلا پا پیش نذاشته...ب نظرت م پا پیش میذاره؟؟ممکنه م بهم علاقمند بشه و ب ازدواج ختم‌ بشه؟؟چند وعده‌ دیگه م پا پیش میذاره 

از نظر م چ جور دختری هستم؟میشه لطفا درخواستمو قبول کنی

3تاحمد برات میخونم شرمنده اذیتت میکنم