نه کاری به شما نداره خودش با هر دختری که میره تو رابطه میگه ازدواجی نیست دگه تصمیم با شماست بخوای باهاش تو رابطه باشی یا نه و حواس ات هم جمع کن بیخیالی داره حسم میگه خیلی غیرت آنچنانی نداره یا سر یه سری مسائل حساس نیست اونجوری که شما بخوای
اگه م بهت میگه اردواجی نیستم حرفش درسته و عوض نمیشه پیشنهاد دوستی داری
عزیزم م اصلا پا پیش نذاشته...ب نظرت م پا پیش میذاره؟؟ممکنه م بهم علاقمند بشه و ب ازدواج ختم بشه؟؟از نظر. م چ جور دختری هستم؟میشه لطفا درخواستمو قبول کنی
بیماری خاصی نداری اما دوره نقاهتت طولانی تره مثلا سرما خوردگی طولانی تری داری این یه مثاله اونم به خاطر سیستم ایمنی بدنت و کم خونی داری با مکمل تقویتی خوب میشه
بله ازدواج مجدد داری به شرطی که سریع اعتماد نکنی و به درخواستشون از رو محبت جوابگو نباشین دگه بستگی به نوع جمله خودتون نتیجه بگیرین که منظورم چی هست که اشخاصی که جدی نیستن راه افرادی که واقعا شمارو میخوان مسدود میکنن
شیوا جون لطفا بگو بهم زنگ میزنه هفته بعد میدونم پرحرفی دارم میکنم 😭🥲 عاشقم میشه دارم دیوونه میشم ا ...
بله زنگ میزنه در صورتی که پیگیرش نباشی زنگ بزنی خودت پیام بدی منتظر باشی زنگ میزنه ولی اگه بهت گفته ازدواجی نیست احساست خرجش نکن که بی توجه ایی ببینی روح و روانت آسیب نبینه