2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 96 پست
ولی هنوز به نظرم انقدر سنی نداریم که به ایم موضوعات فکر کنه، یعنی انقدر این رابطه رو جدی میبینه برا ...

بله خوب دگه آمادگی نداره کی بدش میاد از ازدواج پرسیدی چرا نمیاد جلو منم عزیزم دلیلش گفتم از خودش هم بپرسی حسم میگه همینو میگه بهت 

بله خوب دگه آمادگی نداره کی بدش میاد از ازدواج پرسیدی چرا نمیاد جلو منم عزیزم دلیلش گفتم از خودش هم ...

@shiva8016 عزیزم پس من رابطم را با این آقای ج کات می کنم درسته و به پیشنهاد ازدواج از این آقا نمیرسه درسته؟یعنی سال بعد هم آقای ج پیشنهاد ازدواج نمیده ؟عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟من ازدواج سنتی به دلایلی اصلا دوست ندارم،اگر امسال با این مورد سنتی ازدواج نکنم چه زمانی با چه کسی  ازدواج می کنم؟مرسی گلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خوب دگه آمادگی نداره کی بدش میاد از ازدواج پرسیدی چرا نمیاد جلو منم عزیزم دلیلش گفتم از خودش هم ...

آخر ارتباطم با ع چی میشه 

ازدواج یا کات؟

@shiva8016  

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

میشه لطف کنید اینم بگید دوستم با یکی آشنا شده،  طرف میگه که به خانوادش در مورد دوستم گفته و اونا خبر دارن آيا راست میگه یا خیر؟

عزیزم کی ازدواج میکنم

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

سلام

2 تا دختر دارم آیا بازم باردار میشم؟ جنسیتش چی خواهد بود؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

عزیزم میشه بگید کی عشق رو تجربه میکنم و با چه کسی ویژگیاشو میگین زمانشم میگی