2777
2789

فکر کنید یه زمین داریم اگ نصف بفروشین یه آپارتمان میشه و بقیه شم میتونید بسازید ولی خب کوچیک میشه دیگه 

الانم پول ساخت زمین رو ندارین فعلا خونه هم ندارین و  سرخونه بقیع این 

حالا با این حساب صبر میکنید زمین ساخته بشت ولی بزرگ و ویلایی دلی مثلا ۵ ۶ سال بغد 

یا آپارتمان میخرین و نصف دیگ رو چند طبقه می سازین ولی خب کوچیک میشه  زمین دهنه اش میشه ۵ مت ر 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز مصالح گرون تر میشه. من باشم نصف میفروشم آپارتمان میخرم بعدا پول جمع کردم زمین میسازم

اره الان بخوایم بسازیم خیلی سخته اصن نمیشه باید صبر کنیم ببینیم پولی دست مون میاد  یا نه 

اره الان بخوایم بسازیم خیلی سخته اصن نمیشه باید صبر کنیم ببینیم پولی دست مون میاد یا نه

دور از جون آدم معلوم نیست تا کی زندست. از الانت لذت ببر برو تو اپارتمانی که دوست داری بعدا پول دستت اومد سر فرصت میسازی

نمی تونید زمین رو بدید مشارکت برای ساخت؟قطعا اینطوری سود بیشتری دارید و احتمالا اگر متراژ زمین خوب ب ...

چرا میشه ولی هم دوست دارم ویلاس داشته باشم هم آپارتمان خب اگ نصف شو خودمون بسازیم ویلایی بهتر نیست نمیدونم بازم