2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 63 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه زناي شاغل هم ميشن مثل مردا همش خرج زندگي ميشه مردا بيشتر بخودشون ميرسن زنا فقط فداكاري ميكنن من خواهر شوهرم خانه داره واي حسرت ميخورم تا ١١ خواب و هرماه لباس و طلا من ٦ بيدار و سالي دوتا مانتو

نه زناي شاغل هم ميشن مثل مردا همش خرج زندگي ميشه مردا بيشتر بخودشون ميرسن زنا فقط فداكاري ميكنن من خ ...

خب اشتباه خودت چرا واسه خودت خرج نمیکنی

خدایا فقط امیدم به خودته   

شوهرم منو بخاطر شاغل بودنم گرفت.الانم تا بگم ی چیزی برام بخر میگه من زن شاغل گرفتم که خرج کنه.جرات ندارم حتی بگم خب بابا منم که دارم خرج میکنم.میگه داری منت میزاری???.من حتی ی لباس مجلسی خشگل ندارم طلا صفر تفریح صفر همیشه هم. خودشو مادرش ی جوری رفتار میکنن  بدهکارم انگار بهشون.استارتر خوشی زده زیر دلت

خب اینکه داری حسادت می کنی به اون راهکار نمی خواد باید این چیزها رو با خودت تکرار کنی که موقعیتت خیلی بهتر از اونه و خدا رو شکر مجبور نیستی کار کنی. سعی کن توی خانه داری و همسرداری خیلی خیلی بهتر از اون باشی که دیگه حسرتی برات نمونه

شوهرم منو بخاطر شاغل بودنم گرفت.الانم تا بگم ی چیزی برام بخر میگه من زن شاغل گرفتم که خرج کنه.جرات ن ...

نه حداروشکر اخلاق شوهرم خوبه اما از درجا زدن بدم میاد.شما خب چرا واسه خودت با حقوقت نمیخری

خدایا فقط امیدم به خودته   
نه حداروشکر اخلاق شوهرم خوبه اما از درجا زدن بدم میاد.شما خب چرا واسه خودت با حقوقت نمیخری

چون همیشه میناله ومیگه ندارم . قسط وپول مهد بچه هارو میدم خرج خودمم با خودمه کرایه ماشین یا هر چیزی که برای خودم بخوام بخرم که 200 برای خودم میمونه که روزی 3 تومن کرایه پاشین میدم