2777
2789
عنوان

جاری

2732 بازدید | 63 پست

خانوما شما براتون مهمه اگه جاریتون یه کار خوب داشته باشه اما شما خونه دار باشی؟شاید فک کنید حسودم اما نه از مقایسه بقیه میترسم پیش خودمم فکر میکنم چرا من باید بشینم تو خونه اما جاری نه سرکار خوب باشه

خدایا فقط امیدم به خودته   

😂حالا شدی مثل من و جاریم

من قبل ازدواجم کارمند بودم جاریم ازم ۸ سال کوچیکتره .همیشه از خونه داری ناراضیه گاهی هم به من تیکه میندازه میگه زنهای کارمند وقت برای خانواده ندارن

به نظرم نباید خودت کمتر از اون‌ببینی بخاطر کارمند بودنش

❤️🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر هر کسی فرق داره ولی برا من‌ مهمه،من ارشد صنایع غذایی دارم و ۷ سال سابقه کار،ولی جاریم دکتره داره تخصص میخونه حالا حالا ها نمیتونه بره سرکار،ولی برام‌مهمه منم سرکار باشم

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
اونم الان داره به تو حسودی می کنه می گه خوشبحالش همش خونس... والا مگه کارمند بودن چی داره.. من خودم ...

سر ماه یه حقوق تپل داره

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟

خب باید خرج خودش کنه در حالیکه شما شوهرت خرجت می کنه. هر کاری بخواد بکنه باید از پول خودش بده.. خیلی کم پیدا می شن زنهایی که حقوقشون رو توی زندگی خرج نکنن. خب تو هم که الان همسرت داره خرجت رو می ده

نظر هر کسی فرق داره ولی برا من‌ مهمه،من ارشد صنایع غذایی دارم و ۷ سال سابقه کار،ولی جاریم دکتره داره ...

بچه هاااااااا ولی جاریم لاغره من توپولم،البته من زایمان کروم ولی خب اون خیییییییلی خوش اندامههههه😐😐😁😁😁

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙