خانوما شما براتون مهمه اگه جاریتون یه کار خوب داشته باشه اما شما خونه دار باشی؟شاید فک کنید حسودم اما نه از مقایسه بقیه میترسم پیش خودمم فکر میکنم چرا من باید بشینم تو خونه اما جاری نه سرکار خوب باشه
خب پس حیف شد کار زیادی نمی تونی انجام بدی. اما کاش بتونی خودتو تقویت کنی تو این زمینه بری کلاس برنامه نویسی هر چی که الان پرکاربرده. در غیر اینصورت نمی تونی شغل دهن پرکنی داشته باشی باید نهایتاً منشی بشی اما چون زمینش رو داری بهتره برنامه نویسیتو قوی کنی
من جاریام چه سر کار برن چه نرن علاقه ای به کار بیرون ندارم مگه اینکه در زمینه های مورد علاقه م باشه که خب ربطی به شاغل بودن نبودن جاریام نداره،علاقه خودمه و هر وقت بخوام پی اش رو میگیرم
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بیوقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
نه متاهلم. آره کارم خوبه مخصوصاً که خیلی توش با تجربم. اما خب خسته شدم. دوست دارم صبحها تا هر وقت می خوام بخوابم. یکم از این مدل زندگی کردن خسته شدم. اما خب دلمم نمیاد که کارمو ول کنم البته ساعت کاریمو کردم ۱۰ تا ۵ ولی بازم خسته می شم. خیلی نمی تونم به کارهای خونه برسم.
مطمئن باش اون بتو حسودي ميكنه كه شوهرت خرجتو ميده، من كارمندم اما خودمو و همكارام هميشه در حسرت زنان خانه داريم حقوق خوبه اما باور كن زناي خانه دار بيشتر خرج ميكنن