2777
2789
عنوان

پام سوختتت

528 بازدید | 38 پست

مامانم داشت از جلوم کتری رو برمیداشت از دستش سر خورد ریخت رو پام زود ارد ریخت ولی تاول زده و وقتی شلوارمو در می آوردم پوستم کنده شد الان ارد هم چسبیده به زخم چیکار کنم چی بزنم برم بشورم؟ 

البته رونم سوخته و یکمم درست روی زانوم

ترمیم کنندهMQ

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم

دو سال پیش کل بدنم سوخت

اگه تازه سوخته بگیرش جلو آب یخ پنج دقیقه بمونه(اینو وقتی رفتم بیمارستان گفتن)

اگه هم زمان زیادی گذاشته پماد آلفا بزن روش

نزار جاش بمونه

منم انگشت دستور پام سوخت برای دستم چون اولش خیلی می‌سوخت یه یک ربع گذاشتم تو اب و یخ که سر بشه و هیچی حس نمی‌کردم اما تا از آب در نیاوردم آتیش می‌گرفت رو پامم به گفته بابام خمیر دندون ریختم ولی بازم خیلی خیلی می‌سوخت بخاطر همین گذاشتم روش خمیر دندون باشه و مشغول یه کاری شدم که یادم بره 

اخه الان ارد روشه ارد رفته زیر پوستم

ارد رو زمانی میریزن که پوستش کنده نشده    رو زخم باز ارد بریزی میشه خمیر  حالا باید دو ساعت با درد وحشتناک خمیر بساب از زخم باز که بره     برو بیمارستان تا عفونت نکرده

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

اخه الان ارد روشه ارد رفته زیر پوستم

کار اشتباهی کردین آرد زدین.

برو حموم با شامپو آروم بشورش 

و با آب ولرم رو به گرم

بعدشم بیا بیرون با یه حوله خیلییی نرم خشک کن زخم رو.

بعدشم کرم آلفا بزن.

میدونم کار سختیه و زیاد سوزش داره شستن سوختگی با شامپو ولی چاره دیگه ای نداری باید واسه این که جاش نمونه و عفونت نکنه تحمل کنی❤️🥲

عزیزم حتما برو دکتر شست وشو بدن وپانسمان کنن تا عفونت نکنه یه دوسه روزی پماد بزن اگر خیلی عمیق نیست روی سوختگی  عسل اگر طبیعی باشه بهتر بغد روی عسل روغن بنه (پسته وحشی) خیلی مفید هست 

من پسرم چند ماهه بود با چایی خیلی بد سوخت فقسه سینه وگردن  با همین روش الحمدلله جاش اصلا نموند

خدایا نظری شاید بشود فرجی
کار اشتباهی کردین آرد زدین.برو حموم با شامپو آروم بشورش و با آب ولرم رو به گرمبعدشم بیا بیرون با یه ...

راهکار احمقانه ای هست   دیگه ب کسی پیشنهاد نکن 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد