2777
2789
عنوان

کار کار

148 بازدید | 25 پست

من ۱۸ سالمه ی ماه دیگه میشم ۱۹ ما شهرستان زندگی می‌کنیم میخواستم برم تهران کار بسته بندی مواد غذایی با جای خواب و غذا میزارن دیوار ماهی ۴۰ میلیون حالا میخوام تا وقتی پولم میشه ۱۰۰ میلیون کار کنم بعد برگردم شهرستان خودمون ارزش داره به نظرتون؟

(آقا هستم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش مشکوکه ، کارمندا ماهی ۲۰ نمیگیرن هنوز

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

من از سالها  پیش اون  اگهیو میبینم همییشم  حقوقش  خیلی  بالاس  هیچوقتم  کارگراش  تکمیل نمیشه🤣

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
ولا نوشتن نمیدونم

عاره نوشتن  که میدونم  خودم  دیذم  منتها  بری  اونجا پول ازت میگیرن میگن  کاریابی  هستیم  برو بهت زنگ میزنیم  چهل  ملیون اخه  واسه  بسته  بندی  بنظر  خودت  خیلی زیاد  نیی؟

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
بزن تو دیوار کار کارخانه برات هزارتا میاره

شرکت های کاریابیه

پرس و جو کن بعد برید

چون پسر فامیل رفت کلی هزینه رفت و برگشتش شد

شرکت الکی سر دوندن و برگشت

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
من از سالها پیش اون اگهیو میبینم همییشم حقوقش خیلی بالاس هیچوقتم کارگراش تکمیل نمیشه🤣

ااااای ،واویلا 🤣🤣🤣🤣

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔