2777
2789
عنوان

کار کار

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست

اینا  یبار  میزنن ماکارونی  یبار قطعات عروسک  یبار  بستنی و....   یبار  زنگ  برن  بگو  ادرس  کارخونه  بده   ببین چی جواب  میدن😂

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااااای ،واویلا 🤣🤣🤣🤣

بخدا قشنگ سه چهار ساله  تو دیوار چشمم بهش  میخوره  همیشم  حقوقش  نسبت به  همه جا  چند  برابرع  اونوقت  اینهمه مزایا  داره  غذا هم میدن  کنار  حقوق بالا  سرویس  هم  دارن  چمیدونم  فقطم هشت  ساعت  کار  بعد  سالهاست  که دنبال نیرو کارن

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
اسکرین گذاشتم

دیذم  اینارو  بارها  با اسمهای  مختلف کارخونه بیسکوییت  کلوچه  بستنی  چمیدونم  مکمل بدنسازی  قطعات  ماشین  شیر  الات   اسباب بازی  ابمیوه و..... همشونم  همین  شرایطه 

بخدا قشنگ سه چهار ساله تو دیوار چشمم بهش میخوره همیشم حقوقش نسبت به همه جا چند برابرع اونوق ...

😐😜

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

مثلا اگه بری میگن چی؟

میگن دو تومن  سه تومن  پول بده  تا بهت  کارخونه معرفی  کنیم  بعد  پول که دادی میگه  برو  تماس  میگیریم  همین 

عزیزم  من سالها  این اگهیو  میبینم   چرا  هیچوقت  تکمیل  نمیشه  با اینهه حقوق  بالا ؟