2777
2789
عنوان

درامد داشتن در کنار دانشجویی

58 بازدید | 6 پست

سلام دوستان  کسایی که تجربه دارید و به نتیجه رسیدید  به نظرتون برای دانشجو چه کارهایی خارج از دانشگا وجود داره که بتونه خرجشو در بیاره ؟   میشه لطفا اگر اطلاعاتی دارید بهم بگید تا بتونم تصمیم بگیرم که میتونم برم دانشگا یا نه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اونو مگه نباید هر روز رفت ؟ پس کلاسای دانشگا چی

نه پاره وقت هم هست بعضی ها هم چند رو ز در هفته میخوان  اگه کار با کامپیوتر در حد کافی‌نت بلد باشین میتونید در کافی نت و دفتر پیشخوان کار کنید

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
2790
2778
2791
2779
2792