مامان بابام این نیم ست رو گرفتن که روز عروسیم هدیه بدن حدودا ۲۳ تومن شد بعد الان اومدم خونه هی میگم کاش بیشتر هزینه میکردم یچیز بهتری میگرفتن همسرم سرویسی که گرفته حدودا ۱۰۰ تومن شد بعد پدر مادرش میخوان بهم هدیه بدن ولی خوب اینم هست که سرویسی که همسرم گرفته باز برمیگرده تو زندگی خودمون نگرانم این نیم ست کم بنظر بیاد ۷ تومن تو حسابم دارم برای جهیزیه کنار گذاشته بودم برم دستبند هم بخرم یا نه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
به قول خودت مال همسرت این جیب اون جیب کردنه ولی پدرو مادرت هزینه کردن دستشون درد نکنه
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
چون خانواده شوهرت و شوهرت طلایی که میدن برمیگرده تو زندگی خودتون به عبارتی باز مال شوهرت میشه ولی خانواده ات لطف میکنن اگه بهت طلا کادو میدن وظیفه ای ندارن همون نیم ست بسه زیاد شوهرت و خانواده اش رو پر رو نکن
همینم که گرفتن کافیه پولاتو واسه چیز دیگه ای نگه دار
جدا از اون مدلی که فرستادی جالب نیس
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱