2777
2789

سلام من هروقت میخورم کم میشه به لکه بینی میفتم دلیلش ازچیه؟ تاثیرش واسه شماچطوریه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
یعنی میخایی زیاد شه خونریزیتکاچی چه جوری درست میکنی

اره 

یک‌لیوان آرد و۳لیوان آب وزعفرون وگلاب وروغن زردیاکره و یک لیوان نبات وادویه های مختلف ایناروتفت میدم بعدشهدشواضافه میکنم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یک چیزی درست میکنیم بهش میگیم هفت تخمه

خیلی خوشمزست با یک عالمه مغزیجات 

من قبل از پریودی درست میکنم میذارم یخچال صبحانه میخورم درگیر سردی و پا درد و دل درد نمیشم دیگه 

بعد بدنم حسابی پاکسازی میشه و تاثیری در کم و زیاد شدن 

خونریزی برای من نداره اما ممکنه بیشتر بشه کمتر فکر نکنم 

اما در ایام پاکی استفاده نمیکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اره یک‌لیوان آرد و۳لیوان آب وزعفرون وگلاب وروغن زردیاکره و یک لیوان نبات وادویه های مختلف ایناروتفت ...

ببین عزیزم من این کاچی اصلا قبول ندارم  چیه شماها میخورید😂😂

ما شهرمون کنجد سیاه هست برا سبزه  اونو تمیز میکنیم بوش میدیم رنگش قهوه ای شه آردم تفت میدیم  کنجد آسیاب میکنیم قاطی آردش میکنیم میزاریم فریزر موقع پریودی یا زاییدن ازش درست میکنیم دارچین زنجبیل هل  و یه دارو گیاهی دیگه ما بهش میگیم جوشن میریزیم داخلش با عسل شیرینش میکنیم روغن حیوانی هم میریزیم روش   ببین عالیه هم رحم زن زائو جمع میکنه هم خون پریودی زیاد

ما یک چیزی درست میکنیم بهش میگیم هفت تخمهخیلی خوشمزست با یک عالمه مغزیجات من قبل از پریودی درست میکن ...

منم ازوقتی کاچی میخورم نه پادردمیشم نه کمردردخیلی خوب شدم ولی نمیدونم چرا کم میکنه زعفرونم میریزم... یادمه اولین بارکه خوردم وحشتناک خونریزیم زیادشده بود یعنی هرنیم ساعت باید پد روعوض میکردم وتا۱۰روز طول کشیدتا پاک شدم کلا اوایلش خیلی زیاد شد ولی کم کم خونریزی رو کم وکمترکردموقع خوردنش

ببین عزیزم من این کاچی اصلا قبول ندارم چیه شماها میخورید😂😂ما شهرمون کنجد سیاه هست برا سبزه اونو ...

این خیلی سخته😁