2777
2789
عنوان

عمم نابودش کرد🤣🤣

257 بازدید | 20 پست

آقا میخاستم کات کنم ولی نمیدونستم چجوری 😂

عمم ۲۵ سالشه خیلی باهاش راحتم بهش گفتم 

من با این پسره تلفنی حرف میزنم تو اتاق 

بعد تو به عنوان اینکه مامان منی بیا گوشیو از من بگیر و بگو با کی حرف میزنی بعد به پسره بگو میدم پدرتو دربیارن ازت شکایت میکنم به عنوان مزاحم تلفنی شماره تو میدم فتا😂

گفتم شروع کنیم دیگه 😂

خلاصه حرف میزدم اومد گوشی گرفت گفت با کی حرف میزنی این کیه چی میگه چرا مزاحم میشی بزا به باباش بگم میدم پدرتو دربیارن پدصگ ازت شکایت می‌کنم 😂😂

آقا پسره معلوم بود خیلی ترسیده بود ساکت اصلا حرف نمیزد از ترسش بعد . بعدا دیدم منم بلاک کرده 😂😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😐😂

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🎀با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱 درخواست دوستی نفرستید

بعد کراش من بابامو تهدید کرد    

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

چه عجب یه عمه درست درمون دیدیم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند