2777
2789
عنوان

کاش مدارس

359 بازدید | 30 پست

از ساعت ۸ باز می‌شدن...یا حد اقل بچه های اول و دوم ۸ میرفتن....خیلی گناه دارن ۶ونیم باید بیدار بشن تا امادشون کنیم و صبحانه بدیم و ببریم برسونیم پیشه ۷ونیم....کوچولوان خیلی....

حالا نیم ساعت چ تاثیری در روند آموزشیشون داره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مثلا ۸ونیم برن...یا اصلا ۹ برن تا ۲...یا تا ۳...صبح تا میخواد خوابشون بمره و مغز فعال بشه همون ۹ میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

موافقم

من همیشه زنگ اول دانش اموزام خوابن انگار

انقدر آرومن راه نمیرن صحبت نمی‌کنن

از زنگ دوم که صبحونه میخورن برمیگردن دیگه راه میوفتن😂😂

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
باید یاد بگیرن زندگی سخته و باید تلاش کنن

بچه کلاس اول درکی از سختی نداره ولی کلاس سوم چرا داره‌‌‌‌‌‌....حالا از همون اول قرار نیس سختی بکشن که

وای خدایا من چی بگم از هفت صبح تا سه بعد از ظهر مدرسه باید برمممم کاش هیچوقت شروع نشه مدرسه ها

دختر ۶ ساله من از ۷ونیم باید مدرسه باشه تا ۲ از شما ک نمیدونم چند سالته ۱ ساعت و نیم کمتر هست مدرسه...‌برای بچه های کوچیک واقعا سخته...اون همه تایم با لباس فرم و مقنعه تو مدرسه موندن

من ک از الان عزا گرفتم امسال پسرم کلاس سوم میره ۳ ساله عادت نکرده صبح ها زود بیدارشه واصلا اون ساعت ۶ یا۷ صبحونه از گلوش پایین نمیره

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

یاد میگیرن عادت کنن صبحها زودتر بیدار شن...برای زندگیشون خوبه...شوهر من از بچگی عادتشون دادن به زود بیدار شدن ...خیلی خوب کاراش پیش می‌ره ...بچه بود اذیت میشد ولی برای الانش خوبه...من حسرتشو میخورم...جمعه ها میگه رها امروز تعطیله بیشتر می‌خوابم استراحت کنم فکر می‌کنی منظورش تا کی باشه...

۸بیدار میشه میگه چه خواب خوبی بود!!! 

موافقممن همیشه زنگ اول دانش اموزام خوابن انگارانقدر آرومن راه نمیرن صحبت نمی‌کنناز زنگ دوم که صبحونه ...

دقیقا همینه دختر من صبح زود هیچوقت لود نیس

بچه کلاس اول درکی از سختی نداره ولی کلاس سوم چرا داره‌‌‌‌‌‌....حالا از همون اول قرار نیس سختی بکشن ک ...

میفهمم عزیزم من خودمم برا مدرسه بزور بیدار میشدم حتی تو دبیرستان چی کنیم دگ خودمون اینجور بزرگ شدیم بچه هامونم باید اینجور بزرگ شن😶😂

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
کلاس ساعت ۸ تا ۸:۱۵ شروع میشهشما ۷ بیدارش کن ..تا ۷ و نیم حاضرش کن بعد ببرش.

نمیشه عزیزم بچه ک بیدار میشه ۱۰ دقیقه فقط ناز کشیدن و غر زدن داره....ده دقیقه التماس ک برو سرویس....بعد ی ربع صبحانه بخوره‌‌‌...ی ربع هم لباس پوشیدن(چون کلاس اولیه میدونم هر مرحله ی غر داره)دقیقا ی ربع تو راه باشه میشه ۱ ساعت دیگه...