از ساعت ۸ باز میشدن...یا حد اقل بچه های اول و دوم ۸ میرفتن....خیلی گناه دارن ۶ونیم باید بیدار بشن تا امادشون کنیم و صبحانه بدیم و ببریم برسونیم پیشه ۷ونیم....کوچولوان خیلی....
حالا نیم ساعت چ تاثیری در روند آموزشیشون داره
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدایا من چی بگم از هفت صبح تا سه بعد از ظهر مدرسه باید برمممم کاش هیچوقت شروع نشه مدرسه ها
دختر ۶ ساله من از ۷ونیم باید مدرسه باشه تا ۲ از شما ک نمیدونم چند سالته ۱ ساعت و نیم کمتر هست مدرسه...برای بچه های کوچیک واقعا سخته...اون همه تایم با لباس فرم و مقنعه تو مدرسه موندن
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
یاد میگیرن عادت کنن صبحها زودتر بیدار شن...برای زندگیشون خوبه...شوهر من از بچگی عادتشون دادن به زود بیدار شدن ...خیلی خوب کاراش پیش میره ...بچه بود اذیت میشد ولی برای الانش خوبه...من حسرتشو میخورم...جمعه ها میگه رها امروز تعطیله بیشتر میخوابم استراحت کنم فکر میکنی منظورش تا کی باشه...