2777
2789
عنوان

کاش مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 30 پست
دختر ۶ ساله من از ۷ونیم باید مدرسه باشه تا ۲ از شما ک نمیدونم چند سالته ۱ ساعت و نیم کمتر هست مدرسه. ...

من دبیرستانی ام تازه اول ماجرایی که تازه کلاس اوله من از پیش دبستانی تا الان هر روز مامانم پا میشه صبحانه میده میزاره دهنم خودم فقط چایی میخورم روش یعنی انقد بچم برا مامانم ولی خب تایم آموزشی همینه یعنی ثابت شده که مغز بچه ها صبح ها بیشتر فعاله تا ظهر ها حتی اون نیم ساعت تو آموزش تاثیر داره 

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)

نمیشه عزیزم بچه ک بیدار میشه ۱۰ دقیقه فقط ناز کشیدن و غر زدن داره....ده دقیقه التماس ک برو سرویس.... ...

الهی

اما قانون مدرسس همه اینطوری بودیم ☹

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺اگه معلم املایی تو تاپیکم کامنت نزار👺مرسی.اه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دبیرستانی ام تازه اول ماجرایی که تازه کلاس اوله من از پیش دبستانی تا الان هر روز مامانم پا میشه ص ...

بخدا خوابن همشون...الان دوساله میرفت پیش دبستانی گاهی میرفتم از دور میدیدم کلا همه بی جون و خواب آلود بودن تازه از ۹ انگار فعال میشن....چ پیشه کرد متاسفانه صدامون شنیده نمیشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من ک از الان عزا گرفتم امسال پسرم کلاس سوم میره ۳ ساله عادت نکرده صبح ها زود بیدارشه واصلا اون ساعت ...

من خودم دقیقا همینم...حالا دخترم صبحانه باب میلش باشه میخوره ولی یکی دو هفته ک بگیره ذوق روزای اول تموم بشه دیگ بیدار کردنش سخت میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بخدا خوابن همشون...الان دوساله میرفت پیش دبستانی گاهی میرفتم از دور میدیدم کلا همه بی جون و خواب آلو ...

شیفت ظهر بفرستین اگه واقعا خوابش میاد ولی خب شب زودتر بخوابونش منم اونجوریم یعنی سر کلاس بخدا دو سه ساعت می‌خوابم تا جون داشته باشم سر پا بمونم یعنی سر شیمی و فیزیک من کلا خواب خوابم بغل خواهرم تازه خواهرم از من بد تره اون فقط چرت میزنه 😂

یاد میگیرن عادت کنن صبحها زودتر بیدار شن...برای زندگیشون خوبه...شوهر من از بچگی عادتشون دادن به زود ...

درست مپل بابای من

بابا منم میگه میخوام امروز استراحت کنم ۷ بیدار میشه😀

شیفت ظهر بفرستین اگه واقعا خوابش میاد ولی خب شب زودتر بخوابونش منم اونجوریم یعنی سر کلاس بخدا دو سه ...

شیفت عصر نمیدونم چرا اما خیلی طولانی میگذره

هوا هم تو بعضی شهرها گرمه کولر جواب نمیده

شیفت عصر نمیدونم چرا اما خیلی طولانی میگذرههوا هم تو بعضی شهرها گرمه کولر جواب نمیده☹

والا دیگه راهی نیست 😐

بفرستین بابا مگه مارو که تازه ما نیمه اولی بودیم از هفت صبح فرستادن چمون شده بخدا من از الان دارم از استرس میمیرم برا مدرسههههه

درست مپل بابای منبابا منم میگه میخوام امروز استراحت کنم ۷ بیدار میشه😀

خیلی خوبه باور کن...من ۱۱پا میشمم حس کم خوابی دارم...ما بچه بودیم بمون راحت می‌گرفتن خوش می‌گذشت ولی الان اذیت میشیم

من مدرسه و دانشگاه هم نه می رفتم تا میشد...چون خیلی شاگرد زرنگ بودم بام راه میومدن...

حالا بچه من تا یساعت از دبیدار شدنش نگذره صبحونه نمیخوره یاباید یکساعت زودتر بیدارش کنم که کم خواب میشه یا هم گشنه میره مدرسه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

والا دیگه راهی نیست 😐بفرستین بابا مگه مارو که تازه ما نیمه اولی بودیم از هفت صبح فرستادن چمون شده ب ...

گلم من دبیرستانیم سال اخرمه

😂😀

خیلی خوبه باور کن...من ۱۱پا میشمم حس کم خوابی دارم...ما بچه بودیم بمون راحت می‌گرفتن خوش می‌گذشت ولی ...

اره اینطوری خیلی بهتره

در طول روز وقت زیادیم داره

اشکالی نداره😁🌼