سلام
دیشب داشتیم خرید میکردیم ی کفش و تو ی مغازه ی قیمت دادن اما مامانم شروع کرد قیافه گرفتن از فروشنده خوشش نیومد نگرفت .یکم جلو تر رفتیم همون کفش و ۳۰۰ تومن گرون تر میدادن مامانم گفت فلان کجا کمتره و فروشنده هم گفت ما همونقدر که اونجا میگن باهاتون حساب میکنیم یعنی میندازیم اون ۳۰۰ رو خلاصه ما یدونه برداشتیم مامانم گفت حالا که تخفیف داد ی کفش دیگه هم بگیریم. اونا ام اصلا چیزی نگفتن تا لحظه آخر قرار بود ۳۰۰ رو بندازن
رفتیم صندوق گفتیم خب چقدر شد قیمت اصلی و گفتن!
مامانم هی شروع کرد چونه زدن از اونور صاحب مغازه که قبول کرده بود ۳۰۰ بده برداشت خواهرش و آورد دوتایی داشتن به مامانم توهین میکردن همینه که هست قیمت اصلی شه فلانه خیلی بد حرف میزدن.
هی مامان گیر داده بود آره فدات شم خودت گفتی ۳۰۰ و میندازی فلان مغازه قیمتش کمتر بود و.. اونا ام همش میگفتن برگرد برو همونجا که قیمتش کمتر بود. چند بار به مامانم گفتم ول کن بیا بریم ولی انگار نه انگار اونا کم مونده بود فحش بدن مامانم قربون صدقه میرفت آخر عصبی شدم زنه برگشته میگه دخترت پروعه بی ادبه من بهتون سرویس دادم من زحمت کشیدم وای عصبی شدم چه جور صدام رفت بالا گفتم وظیفته سرویس بدی ما ام داشتیم میخریدیم
بچه ها مامانم جای اینکه عصبی بشه برگشته معذرت خواهی میکنه میگه دخترم عصبیه شرمنده!!!
وای اعصابم خورد شده از دست کارای مامانم اومده بیرون از دیروز هم گیر میده تو ابرو بری ابروی منو بردی ! من مقصرم؟!