2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین آدم توی اینجور مراسما انقد سرش شلوغه که وقت به زنگ و تعارف و این چیزا نمیرسه...به نظرم برو.

واسه ما ام فامیلمون عکس کارت دعوت فرستاد برای همه اینطوری فرستاد 

چون قبل عقد وعروسی ‌کلی مهمون تو خونش بود و هی مشغول کارای دیگه بود وقت نمیکرد که ما ام درکش کردیم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

دلم میخاد برم ولی خب صمیمی بودیم ی زنگ نمیتونست بزنه

ببین عروس و خانواده اش اینقدرررر سرشون شلوغه 

که نگاه می‌کنی گاها یه نفرم دو بار دعوت می‌کنه یکی رو اصلا فراموشش می‌کنه

دوست خواهرم بعد عروسی از آبجیم عذرخواهی میکرد می‌گفت ببخشید یادم رفت تورو دعوت کنم بعد آبجیم می‌خندید می‌گفت بابا منو دعوت کردی من اونجا بودم حتی با هم عکسمم گرفتیم 😂

ببین عروس و خانواده اش اینقدرررر سرشون شلوغه که نگاه می‌کنی گاها یه نفرم دو بار دعوت می‌کنه یکی رو ا ...

ما خودمون رو این مسائل حساسیم برا همین پرسیدم 😃

😂😂

آره در کل 

همینکه تو اون شلوغیا و جنگ و دعوای عروسی حواسش بهت بوده و دعوتت کرده خیلیه 

من دوستم تو اون شلوغیا فراموش کنه و دعوتمم نکنه به دل نمیگیرم چون خودم برای عروسی خواهرم یادمه چقدر همه چی چقدر درهم برهم بود و استرس داشتیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز