2777
2789
عنوان

متفورمین و درمان تنبلی تخمدان

2143 بازدید | 36 پست

دکتر رفتم سونوو ازمایشم دید برام لتروزول و متفورمین و چندتا قرص دیگه نوشت ، گفت روزی یکبار متفورمین با ناهار بخورم ، بنظرتون عوارض داره ؟ میترسم از مصرفش چون برا دیابتیاس، قند خونمم نرماله ، راهنمایی کنید لطفا 🥹

ن مشکلی نداره عزیزم منم میخوردم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم درست بهت داده گاهی اوقات یه کم قند خون و میاره پایین که تخمدانات بتونن فعالیت کنند ،فقط عزیزم سعی کن ویتامین ای یه شب در میون بخوری یا آجیل مصرف کن چیزایی ک پروتین دارن خیلی در کنار این دارو کمکت میکنن

نه عزیزم درست بهت داده گاهی اوقات یه کم قند خون و میاره پایین که تخمدانات بتونن فعالیت کنند ،فقط عزی ...

ینی طوری قندو میاره پایین که ازحال برم؟ چیکارکنم قندم زیادنیاد پایین ؟ بعدش تنبلیم درمان میشه ؟

جدی ایرانیشو ؟ عوارض هیچی نداش ؟ قند نمیوفته ؟

آره ایرانی ن عوارض نداشت چن سال پیش میخوردم الان هم ماه کلومفین داده فقط دکتر حالا اگه جواب نده چیزای دیگه میده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ینی طوری قندو میاره پایین که ازحال برم؟ چیکارکنم قندم زیادنیاد پایین ؟ بعدش تنبلیم درمان میشه ؟

نه نهههه دختر متفورمین اصلا آنچنان قوی نیست در ضمن اگه هم ایرانی نوشته باشه ک اصلا ،فکر میکنم شما باید تپل باشین ک متفورمین براتون نوشته ،فقط در کنارش سعی کنید یه شب در میون ویتامین eمصرف کنید به روند خوب شدنتون زیادکمک می‌کنه و متفورمین اصلا ضرری ندارد خیالت راحت سعی کن بعد از هر وعده غذایی مصرف کنی با شکم خالی نباشه

جدی ایرانیشو ؟ عوارض هیچی نداش ؟ قند نمیوفته ؟

منم میخوردم عوارض نداشت برام نگران چی هستی اون فقط تا موقعی استفاده میشه که انشالله باردار بشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

برای اقدام میخوری؟؟؟؟ متفورمین زود باردار میکنه ؟

آره من واسه اولم متفورمین با لترزول خوردم آمپول هم میزدم این ماه فعلا کلومفین 

نه نهههه دختر متفورمین اصلا آنچنان قوی نیست در ضمن اگه هم ایرانی نوشته باشه ک اصلا ،فکر میکنم شما با ...

اره من اضافه وزن زیاد دارم ، چندتا دکتر عوض کردم هرکدوم یچی میداد ، من تاحالا برای بارداری اقدامی نکردم ، ولی سونو نشون داد تنبلی دارم ، دکتر اینبار بهم متفورمینو داد ، با چی بخورم بهتره ؟قرصو؟ چیزای شیرین مثلا بخورم

منم میخوردم عوارض نداشت برام نگران چی هستی اون فقط تا موقعی استفاده میشه که انشالله باردار بشی

پس منم شروع میکنم به خوردنش . امروز باناهار باید بخورم .بعدپریودی گفت اقدام کنم