2777
2789

من تازه دارم خرم سلطان میبینم ،دوبله اش مزخرفه ولی زبان اصلیش خوبه تا اینجاش حرصم میگیره که یه زن چقد میتونه عقده ای و سلیطه باشه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
من تازه دارم خرم سلطان میبینم ،دوبله اش مزخرفه ولی زبان اصلیش خوبه تا اینجاش حرصم میگیره که یه زن چق ...

وای یادش بخیر مامان خدا بیامرزم عاشق این سریال بود چقددددر از دست خرم حرص میخورد ببین حالا حالاهاااا تموم نمیشه ها این سریال حداقل دو سال زمان میبره تمومش کنی وسط هاش دیگه اعصابت نمیکشه ببینی بعدها انقدر حرص میخوری فشارت میره بالا😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یادش بخیر مامان خدا بیامرزم عاشق این سریال بود چقددددر از دست خرم حرص میخورد ببین حالا حالاهاااا ...

جدی؟چون هرقسمتش پنج ساعته فک کردم دیگه شش هفت قسمت باشه🫤

خدا مادر نازنینتو بیامرزه ،منم خیلی حرصم میگیره دوست دارم دستمو دراز کنم گیسای دختره رو بکنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جدی؟چون هرقسمتش پنج ساعته فک کردم دیگه شش هفت قسمت باشه🫤خدا مادر نازنینتو بیامرزه ،منم خیلی حرصم می ...

پنج ساعت قسمت هایی که ما میدیدم ۴۵ دقیقه ای بود از ماهواره نه عزیزم باز شش هفت قسمت تموم نمیشه خیلئیییی زمان میبره آره منم خیلی دوست داشتم گیساشو بکنم آشغالو😆 چقدر ببین زرنگه آخه چجوری شاه مملکت و عاشق و مجنون خودش میکنه