2777
2789

واقعا نامزدش خیلی نامرده و خدا نشناس چرا باید ب ی دختر همچین کاری کنه خدا ازش نگذره🥺البته خانواده دختره هم مقصرند ک نرفتن دنبالش و جدا نمکینن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی زیاد خودتو اذیت نکن مشکل تو این دنیا به اندازه همه هس دیگه به غصه واسه دیگران نیازی نیس

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
ینفر دوس پسرش زده بودش شدیداً جوری که نمیتونست راه بره ولی دختره ام کات نکرد باباهه هم با یه صحبت او ...

🤨🤨🤨😐😑

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

چقدر حالم بد شد خوندم 😭

اره دقیقا منم

فقط امیدوارم دروغ باشه و سرکاری

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
تاپیک من و زدی کههیچکس نیومد تاپیک من

من بودم کههه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃